Af - 21/12-16 11:15; Opdateret: 21/12-16 13:29

Caroline: Denne paradiso synes jeg er flottestCaroline: Denne paradiso synes jeg er flottest

I et nyt blogindlæg fortæller sidste års deltager på Paradise Hotel, Caroline Petersen, hvad hun synes om de nye paradisoer.

Bildstrecke im Grossformat »
Det er langt fra første gang, Caroline Petersen åbner op for, hvad hun mener om folk. Hun er også meget ærlig, når det gælder hende selv - også de intime detaljer. Klik videre for at læse, hvad hun blandt andet har talt åbent om i medierne. - Det er måske to gange om ugen, jeg ikke lige får vasket den efter brug. Men halvdelen af de gange, jeg bruger dildoen, vasker jeg den lige efter, har 19-årige Caroline Petersen tidligere sagt til metorxpress. Hun forklarer, at den manglende rengøring skyldes ren dovenskab og i de dage, hun er doven, placerer hun bare dildoen i vindueskammen efter brug. Hun har dog aldrig oplevet, at hendes dildo var decideret beskidt, inden hun brugte den igen. - Jeg tror faktisk, jeg onanerer tre-fire gange om ugen, for at jeg hurtigere kan falde i søvn. Det plejer at virke, men nogle gange skal jeg tisse efterfølgende, og det ødelægger det lidt, har Caroline Petersen tidligere sagt til metroxpress. Hun er ikke den eneste, der bruger dette trick. Klik på linket nederst og læs, hvor mange der indrømmer at bruge samme teknik. - Jeg er meget åben omkring dette emne. Jeg bliver tit spurgt, hvor meget jeg egentlig onanerer. Jeg onanerer cirka en gang om dagen alt afhængig af hvor travl, min hverdag har været. Det er behageligt og afslappende at onanere, har Paradise-deltageren tidligere skrevet på sin blog. - Jeg har været sammen med 12 i alt. Jeg er meget åben og ærlig omkring mit tal. Det er synd, at nogen piger føler behov for at lyve om sit tal, for der er ikke noget rigtigt og forkert tal, skriver 19-årige Caroline Petersen på sin blog.

Paradise-Caroline er åben om det meste. Klik dig gennem alle de ting, hun har været åben om.

Lige nu er optagelserne til en ny sæson af Paradise Hotel i gang i Mexico, og startcastet med de ti nye deltagere er blevet offentliggjort.

På baggrund af deltagernes introvideoer har sidste års deltager på Paradise Hotel, 19-årige Caroline Petersen, skrevet et blogindlæg, hvor hun ærligt fortæller om, hvad hun mener om de ti nye deltagere.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte fra tv.

Her skriver hun blandt andet, at Tanja og Simone er hendes to favoritter, og hun løfter også sløret for, hvem af de mandlige deltagere, hun er mest tiltrukket af - udseendemæssigt.

- Christian er den, jeg synes er pænest af drengene, skriver hun i blogindlægget og tilføjer:

Han kan nok også knuse nogen pigehjerter, haha. Men han virker som en frisk og cool fyr, og det er fedt!

Jonas, som mange ellers synes, er den pæneste, er Caroline Petersen ikke så begejstret for:

- Mange synes, at Jonas er den flotteste fyr i år, men det synes jeg nu ikke helt. Han er på ingen måde grim, men nok bare ikke min type, skriver hun i blogindlægget.

Tjek selv om du synes, Caroline Petersen har ret. Her er billederne af de fem drenge, der er en del af startcastet til den kommende sæson af Paradise Hotel.


Anders


Boris


Christian - Carolines favorit


Jonas


Lenny

LÆS OGSÅ: Paradise-vinder har født: - Hun kunne ikke være mere perfekt

LÆS OGSÅ: Paradise-Olivia afslører: Derfor snakker jeg ikke med Caroline

LÆS OGSÅ: Fie Laursen svinede Paradise-Caroline til: Her er hendes geniale svar

LÆS OGSÅ: Paradise-Michelle: Sådan reagerede jeg, da jeg fandt ud af, at Patrick var utro

LÆS OGSÅ: Ulven Peter bliver selvstændig: Det skal han arbejde med

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bombe i Superligaen: Stjæler...
bt.dk
Inger Støjberg kritiserer kendt...
bt.dk
Medinas frække natklub-show: Frit...
bt.dk
Mand dræbt i trafikulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx