Af - 07/05-14 17:19

Derfor deltog Ibi Støving i Melodi Grand Prix  i 2001Derfor deltog Ibi Støving i Melodi Grand Prix i 2001

Vidste du, at Ibi Støving og Rosalinde Mynster deltog i det Europæiske Melodi Grand Prix, sidst vi var værter i 2001? Se med her.

storybild

(Billede: Jakob Jørgensen/Jens Dreisling)

Kan du huske showet i Parken i 2001, da vi sidst var værter ved det Europæiske Melodi Grand Prix? På YouTube kan du se showet i sin fulde længde, og ser du godt efter dukker tv-vært Ibi Støving og skuespiller Rosalinde Mynster overraskende op som modeller, der blev brugt i de små postkort-videoer, der præsenterede de enkelte lande.

Eurovision-drama: Buh-råb overdøvede værterne
Eurovision-drama: Buh-råb overdøvede værterne

Ibi Støving, der dengang var 26 år, skulle præsenterer det hollandske bidrag, fortæller, at hun formentlig blev castet til opgaven via sit castingbureau.

- Jeg kunne ikke bruge det til noget videre end, at det altid giver noget god energi at lave noget sjovt og kreativt, fortæller hun.

Se Ibi Støvings præstation:

Rosalinde Mynster, som tidligere på året havde hovedrollen i TV2's 'Badehotellet', var kun 10 år, da hun kom med i showet. Det skete, fordi hendes storesøster var produktionschef på de små indslag.

Hov! Kaldte britisk tv-vært Nikolaj Koppel for p....?
Hov! Kaldte britisk tv-vært Nikolaj Koppel for p....?

- Det var stille og roligt. Jeg tror allerede, jeg der var vant til at være på et filmset, så jeg husker det bare som en hyggelig dag. Det var sjov at gå rundt og lave grimasser til kameraet, fortæller Rosalinde, som altid følger med i de store grand prix-shows, og som i år, udover Danmark naturligvis, har Holland som favorit.

Se Rosalinde Mynsters præstation:

LÆS OGSÅ: Basim dropper Dannebrog: Se hans nye banner

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Sportsdirektør jubler over...
bt.dk
Fik på puklen af sine tidligere fans:...
bt.dk
Kendt modefirma beskylder dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx