Af David Andersen - 05/07-17 16:04; Opdateret: 06/07-17 08:31

Ed Sheeran dropper Twitter efter ond hadekampagneEd Sheeran dropper Twitter efter ond hadekampagne

Situationen er så slem, at stjernekollegaen Lady Gaga nu kommer ham til undsætning med en kærlighedserklæring.

storybild

Ed Sheeran er i det hele taget ikke glad for sociale medier, og ejer ikke en mobiltelefon. Han har flere gange udtalt, at han hellere vil tale med venner og familie, som elsker ham, end at have med hadefulde fremmede at gøre. (Billede: ANGELA WEISS)

Mens Ed Sheeran nyder stor musikalsk succes, og har millioner af fans i hele verden, så går det knap så godt i andre dele af hans celebre liv.

Lige nu er han således offer for en stor og meget hadefuld shitstorm på Twitter, som har fået ham til at melde ud, at han ikke længere gider være til stede på det sociale medie.

Det skriver den engelske tabloidavis The Sun.

»Jeg er faktisk helt færdig med Twitter. Jeg kan ikke læse det. Når jeg logger på, er der ikke anden end folk, der skriver onde ting ... En kommentar ødelægger ens dag. Og det er derfor, jeg er færdig med det«, siger han til The Sun.

»Det knepper min hjerne at prøve at regne ud, hvorfor folk hader mig så meget«, siger den 26-årige Ed Sheeran.

Han nævner selv Lady Gagas fans, de såkaldte 'Little Monsters', som meget slemme til at forfølge ham på Twitter.

»Lady Gagas fans læste et interview, hvor de gik ud fra, jeg talte om hende, og nu hater de fucking alle sammen«, siger han til The Sun.

Det har imidlertid gjort indtryk på superstjernekollegaen, som nu opfordrer sine fans på det kraftigste til at slappe af og opføre sig ordentligt.

»Hvilken ufatteligt talentfuld kunstner. JEG ELSKER ED«, skriver hun på Instagram til et billede af de to sangere sammen.

» ... [han] fortjener al vores kærlighed og respekt, som alle mennesker gør.Jeg ville ønske, at alle på nettet ville være positive og kærlige og en del af et online fællesskab, som er venligt og opløftende, ikke hadefuldt og ondt. Der er ingen grund til at nedbryde en kunstner bare fordi, de er på toppen. Arbejd hårdere på at være søde, alle sammen. Det burde være din første pligt over for menneskeheden«, skriver 31-årige Lady Gaga, hvis borgerlige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Lady Gaga lægger ironisk nok et stort arbejde i at stoppe mobning, og grundlagde i 2012 organisationen 'Born This Way Foundation' sammen med den tidligere tv-stjerne Oprah Winfrey. Organisationen arbejder på at stoppe online mobning og hjælpe unge med at realisere sig selv.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk astronaut er død
bt.dk
Efter bruddet: Det skal der ske med...
bt.dk
'Inger Støjberg, jeg har lige løbet...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx