Af - 12/08-15 07:40

Kim Kardashian deler nøgenbillede for at aflive ondsindet rygteKim Kardashian deler nøgenbillede for at aflive ondsindet rygte

Kim Kardashian langer sine kritikere en virtuel flad på sin egen måde. Selvfølgelig på en temmelig afklædt facon.

Bildstrecke im Grossformat »

Selfiedronningen Kim Kardashian smider igen tøjet. Denne gang er det for at lukke munden på de, der kritiserer hendes krop og beskylder hende for at bruge rugemor.

Derfor har hun lagt et billede af sin gravide krop op på sin profil på Instagram. Billedet er ledsaget af en tekst, der langer ud efter folk, der mener at vide, at den 34-åriges graviditet er falsk.

Kim Kardashian modtager angiveligt mange spekulationer om, at hun ser tynd ud på nogle billeder, mens hun på andre billeder ser ud til at være mere fyldig i det.

Det har blandt andet fået nogle følgere af den amerikanske realitystjerne til at lufte en teori om, at hende og Kanye Wests andet barn bliver født via en rugemor, der klarer strabadserne med graviditeten.

Men sådan forholdet det sig ikke, skriver Kim nu, og fortæller, at hun regner med, at hendes trofaste følgere på Instagram ville stole nok på kendisdronningen til, at hun ville dokumentere processen, hvis det altså var den måde, at kendisparret havde valgt at få deres andet barn på.

TV: Vært får et FLIP, da snakken falder på Kardashian-familien
TV: Vært får et FLIP, da snakken falder på Kardashian-familien

I stedet deler hun nu et billede af sig selv. Uden filter. Hvor hun viser sig i evakostume op ad et køleskab. Hun vil vise, at der ikke er nogle ugler i mosen, og ledsager det blandt andet med en meddelelse om, at hun er taknemmelig over forløbet med svangerskabet indtil videre.

- Alle folks kroppe er forskellige, og hver graviditet er meget forskellig fra hinanden! Jeg har lært at elske min krop hvert et skridt på vejen! Jeg kommer til at blive endnu større, og det er også smukt! Jeg er velsignet, at jeg er gravid og endnu heldigere. at jeg, så vidt jeg ved, ikke lider af præeklampsi (forhøjet blodtryk og blødninger red.), og så har jeg ikke fået hævelser endnu, forklarer Kim ved hjælp af en del udråbstegn på Instagram.

Tillykke med de 18 år: Denne pige kan blive større end Kim Kardashian
Tillykke med de 18 år: Denne pige kan blive større end Kim Kardashian

Kims egen forklaring på, hvorfor hun ser mindre ud på nogle billeder end andre er, at hun nogle gang bliver fotograferet, hvor hun endnu ikke har fået noget af spise.

First they say I'm too skinny so I have to be faking it...Now they say I'm too big so I have to be faking it...SMH! Some days I'm photographed before I eat & look smaller, some days I've just eaten & I look bigger. It's all a part of the process. I think you all know me well enough to know I would document the process if I got a surrogate. Everyone's body is different, every pregnancy is very different! I've learned to love my body at every stage! I'm going to get even bigger & that's beautiful too! I'm blessed to even be pregnant & even luckier to not have preeclampsia as far as I know, so I don't have the swelling issue this time! They also say your body carries a boy different than a girl! Whatever the case may be I'm grateful to God for this miracle & no matter what rumors or comments you throw my way this time they truly don't affect me! #NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting 😜

Et billede slået op af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den


Det er ikke længe siden, at Kim Kardashian fejrede at have rundet 42 millioner følgere på Instragram. Det gjorde hun med et dybt kig i kavalergangen.

42 mil

Et billede slået op af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den


LÆS OGSÅ: TV: Fantastisk! Mopsen Doug genskaber kendte Taylor Swift-billeder

LÆS OGSÅ: Kim og Kanye har besluttet sig: Det skal vores søn hedde

LÆS OGSÅ: GALLERI: Husker du stjernernes allerførste Instagram-billeder?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx