10/09-13 09:35

X Factor-guru: Britney kan ikke snakkeX Factor-guru: Britney kan ikke snakke

Britney Spears var aldrig godt tilpas i rollen som X Factor-dommer, lyder det fra Simon Cowell.

storybild

(Billede: AP )

Der gik konkurrence i den, dengang Simon Cowell hyrede Britney Spears som dommer i den amerikanske udgave af X Factor.

Det fortalte den kontroversielle X Factor-bagmand ifølge Female First, da han var gæst hos talkshowværten Ellen DeGeneres.

Han spurgte nemlig kun den 31-årige Britney Spears, om hun ville være dommer i hans program, fordi han ville slå American idol og The Voices højtprofilerede dommer-ansættelser.

- Jeg tror, at alle havde travlt med at finde de allerstørste stjerner til deres dommerpaneler. Jennifer Lopez og Christina Aquilera på The Voice? Så sagde vi: "Vi tager Britney!", fortalte Simon Cowell til talkshowværten.

Og den 55-årige omvandrende talentfabrik fik da heller ikke helt den vare, han havde håbet på, da han indgik den 15 millioner dollar store kontrakt med popikonet.

- Jeg bookede en, som ikke kunne snakke, hvilket er lidt af et problem, når man vil have vedkommende til at være dommer, siger han.

Men til trods for de manglende talegaver har Cowell ikke et ondt ord at sige om sangerinden.

- Hun kunne ikke lide at være negativ, og hun brød sig heller ikke om, når deltagerne svarede igen. Hun var bare ikke godt tilpas i rollen, men jeg kunne godt lide hende, sagde Cowell.

Britney Spears har selv kaldt grunden til hendes afsked med X Factor-panelet efter blot et enkelt år for et "hensyn til sangkarrieren".

Sangerinderne Kelly Rowland og Paulina Rubio har i år sluttet sig til Simon Cowell og Demi Lovato som dommere i den amerikanske udgave af X Factor.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt koncept for 55 millioner...
bt.dk
Efter fængselsdommen: Nu bryder Nadia...
bt.dk
Skuffet Kevin Magnussen: 'Vi kæmper...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx