Af - 10/03-15 18:28

DR-værter: Sådan føltes det at have en kikkert op i r****DR-værter: Sådan føltes det at have en kikkert op i r****

DR3-værterne Thomas Skov og Emil Thorup fik mandag aften undersøgt deres tarm-system på live-tv. De overlevede uden mén. Her fortæller de, hvordan det er at have en kikkert op i endetarmen.

storybild

(Billede: DR)

Sidste år gennemgik de en fødsel. Mandag udsatte DR3-værterne Thomas Skov og Emil Thorup endnu engang deres krop for smerter i videnskabens navn.

Læge om tarm-eksperiment: Man kan ikke udelukke, at vi finder noget
Læge om tarm-eksperiment: Man kan ikke udelukke, at vi finder noget

A photo posted by Emil Thorup (@emilthorup) on


På live-tv fik de totalundersøgt deres tarm-system. Emil Thorup fik en slange op i endetarmen, Thomas Skov en slange igennem næsen.

- Jeg har det helt fint i dag. Vi fastede 36 timer op til eksperimentet, så det eneste har været, at min mave har skulle vende sig til at spise igen, fortæller Emil Thorup dagen derpå.

Tillykke! Tv-værten Thomas Skov skal være far: Det bliver en...
Tillykke! Tv-værten Thomas Skov skal være far: Det bliver en...


Thomas Skov har det på samme måde. De blev begge erklæret fuldstændig raske og frygten for for eksempel at have en skjult kræft-knude var ubegrundet.

- Hold kæft, hvor var det sindssygt at opleve. Jeg har aldrig rigtig gået til lægen af frygt for, at der skulle være noget alvorligt galt, men nu hvor jeg er blevet nulstillet og ved, at alt er godt, kan det godt være, jeg skal tjekkes engang imellem. Jeg håber i hvert fald, vi har fået afmystificeret det at gå til lægen. siger Thomas Skov.

Dansk reality-stjerne har tv-hold med til fødsel
Dansk reality-stjerne har tv-hold med til fødsel


Emil Thorup, der er stolt over med egne ord at have 'lagt røv til den gode sags tjeneste', tænker, han vil holde en pause fra krops-eksperimenterne. Thomas Skov derimod har flere ideer i ærmet.

- Den ene ide ligger nok en 20-30 år ude i fremtiden, men det kunne være interessant at få indopereret et grise-organ. Man siger jo, at mennesker og grise er meget ens. Så synes jeg også det kunne være spændende at få opereret en chip ind i armen og blive en slags levende iPhone. Det kunne være sejt, men vi har ikke nogle konkrete ideer klar lige foreløbigt.

LÆS OGSÅ: Tv-vært inviterer fans med ind i drømmehuset

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx