Af - 08/01-17 13:30

Amalie i bar mave: Se hendes ar fra kejsersnittetAmalie i bar mave: Se hendes ar fra kejsersnittet

21. juli 2016 fødte Amalie Szigethy sin datter. Nu viser hun for første gang sin bare mave og sit ar fra kejsersnittet frem.

Bildstrecke im Grossformat »
Amalie blev kendt som 'Paradise-Amalie'. Hun blev nemlig kendt i reality-programmet 'Paradise Hotel', som hun medvirkede i i 2010. Siden hendes debut har hun deltaget i en række andre reality-programmer blandt andet 'Fangerne på fortet', 'Til middag hos', 'Divaer i junglen', 'Luksusfælden' og senest 'Amalies baby'. Da Amalie deltog i 'Paradise Hotel' forelskede hun sig i en af de mandlige deltagere. Den flirt er blevet beskrevet i rigtig mange medier. Klik videre for at se, hvem vi mener. Peter Birch vandt Paradise Hotel - den sæson, hvor Amalie medvirkede. Allerede på hotellet kærestede han rundt med Amalie, og da de kom til Danmark, fandt parret sammen. De to realitydeltagere indledte et turbulent forhold efter Paradise Hotel, men i 2013, tre år senere, stoppede de våde kys, og kendisserne gik fra hinanden. I december besluttede den tidligere realitystjerne sig for at få farvet sit lysehår, så det nu er mørkt. Amalie har ellers i cirka seks år været blondine, men nu skal håret altså være brunt. Hendes borgerlige navn er Amalie Josephine Kejser Szigethy. Amalie og den voksende mave. Amalie Szigethy fik kejsersnit 21. Juli på Hillerød Sygehus. - Dt er uden tvivl den bedste og største dag i mit liv, skriver hun i et af sine blogindlæg. Vægten sagde 105 kilo, inden Amalie skulle føde. Efter 17 dage havde hun allerede tabt sig 27 kilo. Amalie har i flere sammenhænge udtalt, at hun nu ikke bryder sig om at gå ud, efter hun er blevet mor. Amalie med sin mor. Da Amalie blev kendt, boede hun stadig hjemme hos sin mor i Rungsted. På billedet står mor og datter med morens to hunde ude i haven. Huset i Nordsjælland kostede 9,6 millioner kroner, da Amalies mors kæreste købte det i 2008. I 2011 blev den 272 kvadratmeter store luksusvilla i Rungsted sat til salg. Under optagelserne til tv-programmet 'Amalies Verden' flyttede Amalie ud af sin mors store villa og ind hos sin daværende kærester, Peter Birch, der dengang boede i Malmø. Her ses Amalie ude på den svenske svaleopgang. Sådan så den lejlighed ud, som Amalie flyttede ind i, første gang, hun flyttede hjemmefra. Amalie har siden boet i sin onkels kæmpe luksusvilla i Hørsholm, der var god for cirka 10 millioner kroner. Men hun har også boet for sig selv i en mindre lejlighed i Nordsjælland, og i tv-programmet 'Amalies Baby' fulgte seerne med i, at hun for en meget kort periode flyttede sammen med faren til barnet, Mikkel, for derefter at flytte for sig selv i en sprit ny lejlighed sammen med datteren, Josephine Charlotte Lytton Kejser.

Klik dig gennem galleriet og bliv klogere på den tidligere realitystjerne, Amalie Szigethy.

Hun vejede 103 kilo mod sin normalvægt på 60 kilo. Realitystjernen Amalie Szigethy har aldrig lagt skjul på, at hun tog rigtig mange kilo på under sin graviditet, og siden fødslen har hun da også været gavmild med at dele billeder af sin figur, der blev mere og mere slank.

Men aldrig før har hun vist sin bare mave frem, så det har været muligt at se aret fra hendes kejsersnit. Indtil nu.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om de kendte og det kulørte fra tv.

I et nyt blogindlæg fortæller Amalie Szigethy om, hvordan det foregik, da hun 21. juli 2016 fødte datteren Josephine Charlotte Lytton Kejser Szigethy.

I den forbindelse deler hun et billede af sin mave, som metroxpress har fået lov til at bringe.

Jeg vil ikke lyve og sige, at jeg ingen smerter havde, for jo, det havde jeg og av for den, det gjorde ondt! Jeg havde ingen komplikationer efter indgrebet, og mit ar helede rigtig fint.
Det skriver Amalie på bloggen som kommentar til billedet.

Hun anbefaler derfor varmt at få foretaget et kejsersnit og skriver også, at når hun næste gang skal føde, vil hun også have et kejsersnit.

Sådan ser Amalies mave ud i dag efter sit kejsersnit i sommers.

Amalie afslører: Derfor var jeg utilfreds med holdet bag 'Amalies baby'
Amalie afslører: Derfor var jeg utilfreds med holdet bag 'Amalies baby'

Amalie Szigethy

LÆS OGSÅ: Amalie efter den store beslutning: 'Det har været så stressende'

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov taler ud om forholdet til datteren

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy ændrer udseende: Se hendes nye look

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bokser om Kesslers trone: Ny...
bt.dk
Politiet lader bøderne regne over...
bt.dk
Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx