Af - 10/03-16 16:35

Julie fra Paradise: Derfor onanerede jeg med Caroline for åben skærmJulie fra Paradise: Derfor onanerede jeg med Caroline for åben skærm

Caroline og Julie udførte fællesonani under dynen for åben skærm i dette års Paradise Hotel, og grænsen for, hvad de unge deltagere laver på hotellet, blev rykket på ny.

Se i klippet hvilke af årets Paradisoer, der er klar på sex på hotellet. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Efter at Julie og Carolines fællesonani bragede frem på skærmen hjemme i de danske stuer, fik metroxpress en snak med Caroline om, hvor hun ellers havde onaneret. Hun kunne fortælle, at det for eksempel var på et flytoilet.

LÆS OGSÅ: Caroline onanerer med veninde på 'Paradise Hotel': Jeg har også gjort det på arbejde

Nu fortæller hun til SE og HØR, hvorfor hun og Caroline egentlig gjorde det.

- Jeg har sagt, jeg ikke ville have sex på hotellet. På et tidspunkt begyndte det at trykke lidt, og så skal man jo have lettet det. Vi gik og gejlede hinanden lidt op og snakkede om derhjemme og lækre mænd. Det var faktisk ikke så mærkeligt at gøre det i selskab med Caroline. Vi er begge meget ublufærdige, så der var ikke noget mærkeligt i det. På det punkt er hun meget ligesom mig. Det er fedt, synes jeg, siger Julie Carole til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: TV: Så mange Paradise-deltagere er klar på hotel-sex

Om der kommer flere episoder med fælles veninde-onani kan du se i de kommende afsnit af Paradise Hotel sæson 12.

LÆS OGSÅ: TV: Pigerne vælger - se årets lækreste Paradise-fyre

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen tester: Hun har årets bedste Paradise-bryster

Caroline

Julie

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx