Af Kristian Dam Nygaard - 14/10-17 20:51; Opdateret: 15/10-17 10:23

Dansk realitystjerne afslører sin IQ: 'Jeg troede, den var højere'Dansk realitystjerne afslører sin IQ: 'Jeg troede, den var højere'

'Forsidefruen' Sarah Louise har fået målt sin IQ.

storybild

Sarah Louise (forrest i midten) er blandt andet kendt fra TV3-programmet 'Forsidefruer'.

Den populære blogger og aktuelle deltager i TV3's realityshow 'Forsidefruer' Sarah Louise Christiansen har taget en IQ-test.

Den selverklærede 'blondine med store bryster', der for øvrigt for tiden ligger i offentlig mediekrig med Oliver Bjerrehuus' ekskæreste Gunnvør, vil bevise, at hun har mere mellem ørerne, end folk tror, og derfor vælger hun at afsløre resultatet af en IQ-test, hun har fundet på internettet.

Sarah Louise Christiansen understreger på sin blog, at hun ikke har snydt med testen, for 'så havde det været ligegyldigt'. Hun fortæller, at hun ikke er særlig stærk i hovedregning og hukommelsen er heller ikke den bedste, men hun endte med en IQ på 123 - altså et pænt stykke over befolkningsgennemsnittet 100.

»Ærligt troede jeg faktisk den var lidt højere, og det irriterer mig. Jeg må få trænet den hukommelse. Matematik har jeg opgivet for længst,« skriver Sarah Louise Christiansen på sin blog og linker til testen udformet af magasinet Illustreret Videnskab.

Har du en højere IQ end Sarah Louise Christiansen? Tag testen HER og skriv dit resultat i kommentarfeltet.

35-årige Sarah Louise Christiansen begyndte sin karriere som model. Siden 2010 har hun blogget og medvirket i diverse tv-programmer som 'Zulu Kvægræs', 'Zulu Djævleræs' og 'Til middag hos'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx