Af Laura Rode Nygaard - 15/11-17 16:49

Casper Christensens søn får natklub af far: 'Jeg vil bare gerne feste!'Casper Christensens søn får natklub af far: 'Jeg vil bare gerne feste!'

Tillykke med de 18 år, sønnike.

storybild

Casper Christensen. (Billede: ERIK REFNER)

Hvad giver man manden, der har alt? Tilsyneladende en cocktailbar. I hvert fald hvis man spørger den danske komiker og erhvervsmand Casper Christensen.

Casper Christensens søn Marvin Elliot Chrstensen trådte for alvor ind i de voksnes rækker i oktober, hvor han fyldte 18. Og hvor de fleste 18-årige kan juble over, at de endelig har carte blanche til at købe alkohol, når de går på bar, så kan den unge kendissøn nu juble over, at han har fået sin helt egen.

Det oplyser holdet bag baren i en pressemeddelelse.

Den nye ny cocktailbar får navnet Mau Mau og åbner i Studiestræde i København den 24. november.

Den 18-årige Marvin Elliot Chrstensen skal dog ikke stå med det store ansvar alene, men får hjælp af DJ'en Tiger Sennenwald og de tre natklubseksperter Joachim Lund Andersen, Oscar Jerichau og Daniel Walther, der før har stået for PR og drift på Casper Christensens natklubber Sunday og Chateau Motel.

Om baggrunden for den nye cocktailbar udtaler Casper Christensen:

»København mangler et sted hvor man kan få et hak i tuden og smide hæmningerne uden at skulle på natklub. Så da Peter Visti ringede og talte sort omkring noget med lækre cocktails, solstråler og en masse drinks i fed bar i indre by, fangede jeg den sidste halvdel af samtalen og hoppede straks på. At vi så har kunnet få Marvin, Oscar, Joachim og Daniel med til at holde bare nogenlunde styr på galskaben er vist mere held end forstand.«

Hans søn Marvin Elliot Christensen kan dog beskrive sine bevæggrunde for at gå ind i nattelivsbranchen noget kortere:

»Jeg vil bare gerne feste! Det skal være vildere end den løsslupne stemning fra de sidste dage i Saigon 1975!,« siger han.

Ifølge pressemeddelelsen er Mau Mau tænkt som en 'natlig legeplads for folk med uro i kroppen' og vil bestå af en gård og to rum: selve cocktailbaren med dæmpet belysning og cocktails af højeste kvalitet samt kælderen, der gemmer på et sort rum med et dansegulv og DJs.

Ny bar åbner lige om lidt! Godt gået, min dreng..

Et opslag delt af Casper Christensen (@cappertherapperigen) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx