Af - 12/07-16 22:35; Opdateret: 12/07-16 22:54

Billede af Victoria Beckham og datteren vækker debatBillede af Victoria Beckham og datteren vækker debat

Den 42-årige mor får kritik for at kysse datteren Harper på munden.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ikke ofte, at Beckham-parret deler billeder af deres datter Harper, men i forbindelse med datterens fem års fødselsdag i søndags, gjorde de en undtagelse.

- Tillykke med fødselsdagen baby-pige. Vi elsker dig alle så meget X @davidbeckham @brooklynbeckham kys fra mor X, skrev Victoria Beckham til et Instagrambillede, som hun lagde op af hende og datteren, der kysser hinanden på munden.

Billedet har sidenhen fået en del kommentarer fra fans og følgere, der mener, det er helt forkert, at den 42-årige Beckham-mor kysser sin datter på munden. Skriver Manchester Evening News.

Se det omdiskuterede billede nederst i artiklen.

- Det er muligt, at jeg er lidt gammeldags, men det ser virkelig ud til, at de står og snaver, er der en, der skriver på Instagram.

- Mange børn får forkølelsessår af deres forældre, når de bliver kysset på denne måde, lyder det fra en anden.

Synes du, det er helt i orden, at forældre kysser deres børn på munden? Giv din meningen til kende nederst i artiklen.

Nogle skriver sågar, at de bliver dårlige af at se billedet, mens andre mener, at sådan et kys fremkalder seksuel ophidselse.

Men på trods af, at billedet har fået flere kritiske kommentarer, er der stadig et stort flertal, der mener, at billedet er smukt, og at det udstråler et særligt bånd mellem mor og datter.

Liz Brewer, der er ekspert i social adfærd, mener det er op til forældrene selv at afgøre, om det er upassene eller ej at kysse deres børn.

- Det er ikke normalt at kysse et familiemedlem på munden, medmindre det er din mand, forklarer hun til det britiske medie BBC.

- Med hensyn til børn, vil jeg ikke tro, at det er en særlig god vane at starte på. Men det er hendes barn, og hun står frit til at gøre, hvad hun mener, er bedst, siger Liz Brewer.

Se billedet her under:

Happy Birthday baby girl 🙏🏻💕 We all love you so much 💜💜💜 X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

David Beckham lagde også et billede op af ham og datteren, hvor han ønsker hende tillykke med fødselsdagen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx