Af - 26/10-16 08:09

Billet-kaos: Ivrige fans giver dansk komiker problemerBillet-kaos: Ivrige fans giver dansk komiker problemer

Kære Nikolaj Stokholm-fans. Hans show får først premiere i 2017. Vi gentager: 2017!

storybild

Du kender Justin Bieber-fans, der ligger i kø foran spillestedet en hel uge før koncertstart.

Kender du så Nikolaj Stokholm-fans, der er så ivrige efter at se hans show, at de tager ind til showet et helt år før showstart?

Den populære standup-komiker annoncerede i september sit første oneman-show 'Mit liv som Nikolaj Stokholm'. Showet har premiere den 14. september 2017. Altså i 2017. Det er der flere fans, der har svært ved at forstå.

Nikolaj Stokholm: 'Sådan virker jeg mindre sindssyg'
Nikolaj Stokholm: 'Sådan virker jeg mindre sindssyg'

Det viser sig nemlig, at nogle fans er så ivrige efter at se hans show, at de ikke har kigget ordentligt på billetterne og i stedet er dukket op på Bremen teater i København den 14. september i år - hvor standup-komikeren Thomas Warberg havde premiere på sit aktuelle show.

- Ja, det er desværre et reelt problem, fortæller Nikolaj Stokholm til metroxpress.

- Den 14. september modtog jeg tre beskeder fra folk, som skrev, at de forgæves var taget ind for at se mit nye show. Bremens billetscanner var i stykker den aften, så en af dem var endda blevet lukket ind af vagterne, og kunne så undrende konstatere, at det var Thomas Warberg, der stod på scenen.

Efterfølgende er det tikket beskeder ind fra hele landet i Nikolaj Stokholms indbakke fra fans, der er gået forgæves i byen.

- De har heldigvis stadig deres billet, og jeg håber ikke, de har mistet modet. Jeg lover, at jeg nok skal være der, når de kommer igen til næste år. Jeg kan da godt forstå, at de kan læse forkert, men jeg ville altså være rimelig selvsikker, hvis jeg kun 14 dage før premieren satte billetter til salg.

Er du gået forgæves til et Nikolaj Stokholm-show? Skriv til kdn@mx.dk og fortæl om din oplevelse.

'Sjit Happens'-stjerne afslører: - Jeg skal giftes
'Sjit Happens'-stjerne afslører: - Jeg skal giftes

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx