Af - 10/07-15 09:29; Opdateret: 10/07-15 13:01

Smukfest inden Citybois-koncert: - Vi kønsopdeler ikke publikumSmukfest inden Citybois-koncert: - Vi kønsopdeler ikke publikum

Da Citybois torsdag spillede på Vig Festival, blev publikum delt ind i zoner, så der ikke var adgang for drenge helt oppe foran til stor forargelse. Den fejl har Smukfest ikke tænkt sig at gentage.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er endnu usikkert, hvem der helt præcis fik ideen til at dele publikum op i drenge og piger, men én ting er sikkert: Det var ikke populært.

Da Citybois torsdag spillede på Vig Festival, havde man før koncerten af sikkerhedsmæssige årsager varslet, at publikum ville deles op i tre zoner: En (små)børnezone helt forrest, en pigezone bagved og så kunne resten få lov til at stå ude i kanten af sceneteltet.

Mikkel blev smidt ud fra Citybois-koncert: Hvorfor måtte pigerne blive?
Mikkel blev smidt ud fra Citybois-koncert: Hvorfor måtte pigerne blive?

Sikkert gjort i den bedste mening, men det medførte en shitstorm på Citybois' Facebookside fra forældre, der rasede over, at deres små drenge blev vist væk fra scenen af vagterne.

Søndag den 9. august er det Smukfest i Skanderborg, der næste gang afholder Citybois-koncert, og her har man tænkt sig at lære af Vig Festivals erfaringer.

- Vi er selvfølgelig opmærksom på, at hvis de forsager uro andre stede, så vil vores sikkerhedsfolk kigge på det, men vi plejer ikke at kønsopdele vores publikum. Det har jeg virkelig svært ved at forestille mig, at vi skulle gøre, lyder det fra Poul Martin Bonde, talsmand Smukfest.

Har Citybois fået storhedsvanvid? Mænd ingen adgang
Har Citybois fået storhedsvanvid? Mænd ingen adgang

- Vi har hyret dem, fordi de er rigtig populære, og de vil give en masse unge mennesker en god oplevelse, og vi vil sørge for, at sikkerheden er i orden.

Poul Martin Bonde tilføjer, at Citybois på Smukfest vil spille på tv-scenen, der ligger på et stort åbent område uden for selve festivalpladsen, hvor der bør være plads til alle.


LÆS OGSÅ: Citybois melder sig ind i 'mælkesnitte-gate': - Det er trist

LÆS OGSÅ: Citybois på Roskilde Festival: - Vi laver damer men Anthon er lidt en pivert

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i skandalen: Facebooks ansatte...
bt.dk
Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Chok: Historiske danske legender...
bt.dk
Person og to hunde er gået igennem isen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx