Af - 21/03-17 15:25; Opdateret: 21/03-17 15:48

Efter 10 års ægteskab: Nu skal denne Spice Girl skillesEfter 10 års ægteskab: Nu skal denne Spice Girl skilles

Så holdt kærligheden ikke længere.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet herover: Spice Girls før og nu.

Kærligheden er slut mellem den tidligere Spice Girl Mel B og hendes ægtemand gennem de seneste 10 år, Stephen Belafonte.

Parret blev gift i Las Vegas i 2007 efter få måneders hed romance. Sammen har de den fem-årige datter Madison, mens Mel B i forvejen har to større børn fra et tidligere forhold.

Ny Spice Girls-sang er lækket: Hør den her
Ny Spice Girls-sang er lækket: Hør den her

41-årige Melanie Brown, som hun egentlig hedder, er i øjeblikket aktuel som dommer i talentprogrammet ’America’s Got Talent.’ Hun indsendte begæringen om skilsmisse mandag.

Ifølge dokumenter - citeret i Daily Mail - er det 'uforenelige forskelle', der er årsag til bruddet. Mel B har hyret den berømte skilsmisseadvokat Susan Weisner, som tidligere har hjulpet andre kendispar med at blive skilt. Det fremgår også, at den tidligere Spice Girl går efter fælles forældremyndighed over datteren.

Så sent som i februar lagde Mel B et billede på det sociale medie Instagram, hvor hun hyldede Belafonte og priste deres forhold.

Derfor vil Mel C ikke være med i Spice Girls igen
Derfor vil Mel C ikke være med i Spice Girls igen

'Vi har været gennem alt, som normalt ville rive et par fra hinanden, og vi er kommet stærkere ud på den anden side,' skrev hun.

Der er da også en del, der tyder på, at der længe har været problemer i ægteskabet.

Filmproducer Stephen Belafonte har en blakket fortid og har tidligere været anklaget for både hærværk og vold. Blandt andet har han været tiltalt for at have slået sin første kone, Nicole.

Tilbage i 2014 begyndte rygterne at svirre om, at Belafonte slog Mel B. Historierne om vold i ægteskabet fik yderligere næring, da Melanie Brown sad i dommerpanelet i X-Factor med skræmmer og blå mærker.

Her er den originale Spice Girl, der blev droppet i sidste øjeblik
Her er den originale Spice Girl, der blev droppet i sidste øjeblik

Belafontes bror, Jeremiah Stansbury, kaldte ham for ’voldelig’ og ’skruppelløs’ og rådede Mel B til at forlade ham. Belafonte afviste alle påstande, og parret blev sammen.

Det har været nogle hårde uger for Melanie Brown. Tidligere på måneden mistede hun sin far, Martin Brown, som sov ind efter lang tids kamp mod knoglemarvskræft.

TEST: Hvilken Spice Girl ville du være i dag?
TEST: Hvilken Spice Girl ville du være i dag?

I et rørende opslag på Instagram skrev Mel B om dødsfaldet:

'Begge hans børn var ved hans side og vil gerne sige tak til St. Gemmas (Hospitalet, red) og alle læger og sygeplejersker for deres fantastiske behandling og støtte gennem årene. Vær søde at respektere vores privatliv og lad os sørge sammen som familie,' skriver Melanie B blandt andet i et opslag, hun har lavet sammen med sin søster Danielle Brown.

Melanie B havde sin storhedstid som popsangerinde (Scary Spice) sammen med Spice Girls i perioden 1996-2000.

20 år efter megahittet: Sådan ser Spice Girls ud i dag
20 år efter megahittet: Sådan ser Spice Girls ud i dag

Hun har haft en solokarriere efterfølgende, men har mest gjort sig bemærket i andre sammenhænge. Hun har blandt meget andet ernæret sig som X Factor-dommer i England og Australien, som musicalskuespiller og deltaget i talrige tv-shows.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jes Dorph: Hver dag lægger de...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
Stærkt! Dansk succesduo spiller sig...
bt.dk
Thulesen Dahls snedige dobbeltspil:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx