Af - 08/04-16 15:17; Opdateret: 08/04-16 16:21

Iskold luft: Amalie melder sit ufødte barns far til politietIskold luft: Amalie melder sit ufødte barns far til politiet

Amalie Szigethy har mildt sagt et anstrengt forhold til sin kommende datters far.

Bildstrecke im Grossformat »

Når storken ankommer med Amalie Szigethys første barn til juli, lander den næppe midt i en kernefamilie.

For barnets far, Mikkel Skelskov, er nemlig helt ude af billedet - helt derude hvor Amalie har tilkaldt politiet. Det skriver Realityportalen.


Gravide Amalie: Jeg tør ikke gå ud
Gravide Amalie: Jeg tør ikke gå ud

Amalie er snart tilbage på skærmen i TV3-programmet ‘Amalie vender tilbage’, og her får man angiveligt at se, hvordan de to forsøger at få tingene til at fungere, inden barnet kommer. Men Amalie har ifølge Realityportalen droppet al kontakt med Mikkel Skelskov efter en højdramatisk affære, der resulterede i, at hun ringede til politiet.

En dag hvor Amalie lå og sov blev hun vækket af en buldren på døren efterfulgt af lyden af en knust rude. Politiet nåede hurtigt frem, men det viste sig, at det var Mikkel Skelskov og en gruppe venner, der forsøgte at tiltvinge sig adgang til hendes hjem - hvor hans navn også figurerer på lejekontrakten, selv om han i realiteten ikke bor der længere.

Amalie i trekantsdrama: - Jeg får kvalme når jeg tænker på det
Amalie i trekantsdrama: - Jeg får kvalme når jeg tænker på det

Derfor kunne politiet ikke gøre noget, da han forklarede, at han blot havde glemt sine nøgler. Han nægtede at gå, og derfor tog Amalie hjem til sin mor for at sove. Da hun vendte tilbage dagen efter, var Mikkel væk, og huset var blevet raseret.

Metroxpress har været i kontakt med Amalie Szigethy for at spørge ind til historien, men fortæller, at hun hverken vil be- eller afkræfte, at den er fundet sted. Hun bekræfter dog, at hun ikke længere har kontakt med Mikkel Skelskov.

Sætter ild til Facebook: 1 million til den, der finder på et navn til min datter
Sætter ild til Facebook: 1 million til den, der finder på et navn til min datter

- Nej, jeg har ikke nogen kontakt med ham. Og det har jeg valgt for at beskytte mig og min graviditet. Det er det bedste for mig lige p.t., fortæller hun til metroxpress.

Hun håber dog, at hun kan få tingene til at fungere med ham, så han kan være en del af deres datters liv.

- Jeg håber selvfølgelig, at han kan klare faderrollen og være det bedste for sin datter. Det håber jeg da helt sikkert. Men jeg ved ikke noget, så nu må vi se, hvad tiden bringer, siger Amalie, som ikke vil fortælle, hvornår hun sidst har været i kontakt med ham.

Amalie er HELT tavs om nyt singlerygte
Amalie er HELT tavs om nyt singlerygte

Hun kan heller ikke fortælle, om Mikkel Skelskov er med i ‘Amalie vender tilbage’, som har premiere ‘meget snart’ ifølge hovedpersonen selv.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx