Af - 28/01-16 23:03

Kylie Jenner har navngivet sine fansKylie Jenner har navngivet sine fans

Kylie Jenner nåede at ombestemme sig, men er nu landet på et kaldenavn til sine mange fans.

Bildstrecke im Grossformat »

Se Kylie Jenners mange looks i galleriet.

Mange fangrupper har deres egne betegnelser: Directioners (One Direction-fans), Beliebers (Justin Bieber-fans) og Smilers (Miley Cyrus-fans) er bare få af dem. Nu er turen langt om længe kommet til Kylie Jenners fans, som endelig har fået deres helt eget, officielle tilnavn.

Ved du hvad Kylie Jenners nye mystiske tatovering betyder?
Ved du hvad Kylie Jenners nye mystiske tatovering betyder?

Kylie Jenner har nemlig selv bekræftet navnet på sin Twitter-profil - efter først at have ombestemt sig en enkelt gang. Realitystjernen skrev nemlig først et tweet, hvor hun kaldte gruppen for 'Kylie bots':

- Jeg elsker mine små Kylie bots.


Herefter begyndte Kylie Jenners fans at diskutere med deres idol. En enkelt spurgte, om de nu blev kaldt Kylie bots, mens en anden foreslog Kylie kings - og det forslag var Kylie Jenner straks med på.
Overalt i verden har Kylie Jenners fans siden jublet over, at deres fandom nu officielt har sit eget navn, og vi andre kan vist godt forberede os på at høre meget mere til Kylies konger i fremtiden.

Stort galleri: Se Kardashian-familiens vilde forvandling
Stort galleri: Se Kardashian-familiens vilde forvandling

Sidste nyt fra Kylie Jenners professionelle liv er, at stjernen snart tilføjer endnu flere farver til sin kollektion af læbeprodukter. På hjemmefronten sker der lidt med vægudsmykningen i den store L.A.-villa.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx