Af - 15/05-16 11:42

SE BILLEDET: Sexet Kardashian-søster forarger - det ligner jo en...SE BILLEDET: Sexet Kardashian-søster forarger - det ligner jo en...

Realitystjernen Kendall Jenner skaber igen overskrifter.

Bildstrecke im Grossformat »

Kendall Jenner og en grapefrugt.

Mere skal der ikke til, før realitystjernen skaber overskrifter verden over.

Kardashian-søsteren er nemlig model i en kampagne for Calvin Klein, hvor hun poserer med en grapefrugt. På et af billederne står hun med den ved ansigtet, mens den er ført ned under bæltestedet på et andet.

Caitlyn Jenner om at skifte køn tilbage til mand: Her er sandheden
Caitlyn Jenner om at skifte køn tilbage til mand: Her er sandheden

Ifølge flere internationale medier er referencerne til vaginaer ikke til at overse, og det er den danske reklamemand Sune Bang enig i.

- Der er ingen diskussion om, hvad det skal ligne. Ingen vil kunne misse den billedanalyse, siger Sune Bang, administerende direktør i kommunikationsbureauet København til metroxpress.

Medie: Reality-babe er blevet single
Medie: Reality-babe er blevet single

Kampagnen er ovenikøbet døbt ‘Erotica’, og at spille på sex i kampagner er langt fra nyt, men alligevel kan sex-referencer gang på gang forarge.

- Det kaldes fashionporn. Vi har set det over årtier for eksempel gjorde Jolly Cola det for mere end 20 år siden, hvor en mand sad i en trillebør med en flaske placeret lige mellem benene, siger Sune Bang.

Cults reklame var blot sex uden omtanke, mens Calvin Kleins undertoner giver mere mening, mener Sune Bang.

- Cults reklame var bare lækre mennekser og sex. Men Calvin Kleins kampagne er super cool - og meget moderne og fashion. Den er autentisk og har indtænkt hele Instagram-verden.

Derfor forstår han heller ikke helt, at folk bliver oprørte over Calvin Kleins kampagne.

- Jeg synes, det er latterligt at blive så forarget, når der spilles på sex. For sex er jo en stor del af vores virkelighed, siger Sune Bang, som desuden lægger vægt på, at han mener, at kampagnen er super æstetisk, cool og moderne.

Kendall Jenner er ikke den eneste, der er i søgelyset i kampagnen. Den danske model, Klara Kristin, blev tidligere på ugen genstand for en intens debat om, hvorvidt et billedet af hende kampagnen for Calvin Klein er med til at nedgøre kvinder og forherlige en voldtægtskultur. Læs mere om det her.

LÆS OGSÅ: TEST DIG SELV: Hvilken Kardashian er du?

LÆS OGSÅ: Calvin Klein sviner Kardashian-søster: Hader at hun er model for hans tøjmærke

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Annette Heick: Jeg hader at indrømme...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx