Af - 26/04-16 14:19

Nikita Klæstrup kaldte sin nyfødte nevø sær: - Babyer er kedeligeNikita Klæstrup kaldte sin nyfødte nevø sær: - Babyer er kedelige

Bloggeren er ikke særlig interesseret i små børn.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 21-årige blogger Nikita Klæstrup er moster til tre, men det betyder ikke, at hun ligefrem er vild med børn. Det er især babyer, som ikke fanger hendes interesse, skriver hun på sin blog.

- Jeg synes, at babyer er noget af det kedeligste i hele verden! Og det er en upopulær holdning at have. Specielt når man ytrer den holdning til en babys mor, skriver Nikita Klæstrup.

Hun har ingen interesse i sin søsters nyfødte baby de første måneder af barnets liv. Hun gider ikke engang bruge hans navn, men kalder bare sin nevø for 'Babyen', selv om han har fået navnet Theo.

Nikita Klæstrup taler ud: Derfor gik Oliver og jeg fra hinanden
Nikita Klæstrup taler ud: Derfor gik Oliver og jeg fra hinanden

Mens resten af familien kaldte den nyfødte baby for smuk, var det lidt andre ord, der faldt Nikita Klæstrup ind, da hun skulle beskrive nevøens udseende.

- Han ser sær ud, men det gør alle babyer. Den slags må man åbenbart ikke sige. Folk bliver fornærmet!

Hun mener heller ikke, at en baby ligner hverken sin mor eller far.

- Seriøst, hvis jeg en dag får en baby og den ved et uheld bliver byttet med en anden baby på hospitalet, så vil jeg jo ikke engang lægge mærke til det. Jeg kunne få en sort baby udleveret og jeg ville bare tænke “Hvem har givet min baby en spray tan?”.

Fræk Medina ved Zulu Awards: Laver en Nikita Klæstrup
Fræk Medina ved Zulu Awards: Laver en Nikita Klæstrup

- Har du set én baby, så har du set dem alle.

Nikita tror, at hendes interesse for babyer ville stige, hvis hun fik lov til at tegne øjenbryn på dem, men det har hun fået nej til indtil videre.

- Men neeeeej, det er åbenbart synd for babyen. Men at give dem smækbukser på er åbenbart ikke synd. Det er da til at brække sig over.

Selv om Nikita Klæstrup er en af dem, som siger sandheden om babyers udseende, så lyver halvdelen af danskerne faktisk over for nybagte forældre, viser en undersøgelse som YouGov tidligere har lavet for metroxpress.

Knap halvdelen af os har løjet over for nybagte forældre og sagt, at deres barn var kønt, selv om vi ikke mente det.

Nikita Klæstrup gør det igen: Slår denne frække kjole originalen?
Nikita Klæstrup gør det igen: Slår denne frække kjole originalen?

Ifølge Lillian Bondo, formand for Jordemoderforeningen er løgnen den eneste rigtige udvej:

- Som venner eller familie har vi en eneste opgave, når vi besøger nybagte forældre: Det er at rose, udvise omsorg og så gå hurtigt igen, så de nybagte forældre kan få fred og ro, siger hun.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx