Af - 09/05-15 23:08; Opdateret: 10/05-15 09:30

Simon Talbot efter live-brøler: Nej, nej, nejSimon Talbot efter live-brøler: Nej, nej, nej

Metroxpress snakkede med den uheldige komiker kort efter showet.

storybild

Komikeren Simon Talbot drikker nok en ekstra øl i aften. (Billede: Polfoto/arkiv)

Klappen gik helt ned for Simon Talbot, da han lørdag aften i bedste sendetid skulle optræde ved det store 'Smid Tøjet Danmark'-underholdningsshow på TV2. Flere gange kagede han rundt i sin egen joke, inden han til sidst gav den et sidste skud foran de rullende kameraer.

- Okay, nu forklarer jeg, nu forklarer jeg. Hvordan fanden er det. Det er bare.. I forhold til at handle, prøv at tænke på hvor sindssygt det er i stedet for det der med, altså og vente.. Fuck.. Okay, jeg henter mine papirer, lød det fra komikeren, inden han forlod scenen for at finde papirerne med sine jokes til publikums store morskab.

Hvordan kan så rutineret en komiker fejle så grumt? Metroxpress fangede komikeren lørdag aften, hvor han ikke anede, at hans optræden var gået semi-viralt på de sociale medier.

- Hvad der gik galt? Det ved jeg ikke. Lige nu sidder jeg med en øl og hygger mig, lyder det indledningsvis, inden undertegnede beder ham tjekke Twitter.

- De kalder det Talbot-gate?.. Er du sindsssyg, shit, nej, nej, nej haha, udbryder han, imens han læser tweets igennem.

- Jeg skulle også lige komme mig efter showet. Jeg laver jo sketches for tiden og tænkte, at jeg godt kunne lave noget velgørenhed i den gode sags tjeneste, og jeg synes da også, at jeg har øvet det. Det var den famøse klap, der gik ned. Jeg har ikke prøvet noget lignende før, siger han.


Er det ikke i sådan en situation, at man som komiker freestyler sig ud af det?
- Jeg har så sandelig haft freestyle-evner før, og jeg fik freestylet mig til det punkt, at jeg forlod scenen og hentede mine papirer. Jeg ville ikke hoppe direkte til lukkeren (afsluttende joke, red.). Heldigvis virkede det til, at der var opbakning fra publikum.

Ja, de lod til at more sig.
- Nej, nej, nej.. Der er også en nemliggate. Talbot- og nemliggate. Det gode ved social media er, at jeg ikke tjekker det. Fuck. Jeg kan godt forstå, at de har ondt af mig, haha. Jeg må håbe, at folk ser andre ting med mig.

Folk spekulerer i, at du reklamerede for nemlig.com, fordi du nævnte dem så mange gange?
- Ja, jeg kan godt se, at jeg skulle have fået penge for det. Der var en masse jokes planlagt på emnet uden, at jeg skulle sige nemlig.com hele tiden, men ja det endte som reklame. Måske de kan sponsorere noget fiskeolie eller koffeinpiller engang i fremtiden. Måske vi kan lave et samarbejde, der gavner min hukommelse.

Du lyder til at tage det meget roligt?
- Nej, er du sindssyg. Det er en 'note to self': Arbejd ikke på to ting på én gang. Ååårrrhhh shit shit shit, jeg kan se, at det allerede ligger på TV2. Jeg tager nok lige en øl mere i aften, afslutter han.

Som Simon Talbot fandt ud af under interviewet, så gløder Twitter. Du kan se nogle af kommentarerne herunder:
LÆS OGSÅ: Simon Talbot har én ting til fælles med L.O.C. - Sådan udnytter han det

LÆS OGSÅ: Simon Talbot: Jeg isolerede mig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
'Diverse mænd har skrevet til mig, at...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Kim Walls danske kæreste: Hun var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx