Af - 02/09-14 08:38; Opdateret: 02/09-14 08:58

Kendte står knivskarpt i ny fitnessbog: Nu er sixpacken vækKendte står knivskarpt i ny fitnessbog: Nu er sixpacken væk

Joakim Ingversen har ikke længere den flotte flitnesskrop, han fik ved at følge træner Anne Bechs anvisninger, mens Emil Thorup erkender, at han skal bruge lup for at finde sin sixpack.

storybild

Emil Thorup og Joakim Ingversen gennemgik en vild forvandling. (Billede: PR-foto/Gyldendal)

Tv-værterne Emil Thorup og Joakim Ingversen stod knivskarpt, da de havde gennemført 12 ugers intens træning med personlig træner Anne Bech.

Et projekt, der sluttede i november og har udmøntet sig i bogen ‘Toptrimmet på 12 uger’. Men et lille år uden Bechs pisk har ikke været gode for kroppens udseende, erkender Joakim Ingversen.

- Jeg kan godt afsløre, at jeg ikke ser sådan ud mere. Det var et projekt, vi gennemførte sammen, og jeg har taget nogle ting til mig, men i dag er jeg nok et sted imellem, hvad jeg startede med, og hvad jeg sluttede med, siger han.

Emil Thorup advarer mod ekstrem fitness-kur
Emil Thorup advarer mod ekstrem fitness-kur

Splejset DR-vært er blevet et badejern
Splejset DR-vært er blevet et badejern

Næsten samme melding lyder fra Emil Thorup, der ellers fortæller, at han nok er den af de fire, som har holdt formen bedst.

- Sixpacken er desværre ikke så signifikant, som den var. Maven er simpelthen det kedeligste at træne, så jeg har prioriteret anderledes og trænet bryst, arme, skuldre og ryg, siger Emil Thorup, der understreger, at han skal ‘op på hesten igen’.

Derfor har han investeret i redskaber, så han kan træne hjemme.

- Livsstilsændringen er permanent for mig - særligt med kosten. Jeg vil ikke være en stor fyr, men mit mål er, at jeg fremover skal træne fire gange om ugen i 15 minutter ved høj intensitet. Jeg har læst, at den træningsform er det nye sort.

Selv om Joakim Ingversen har mistet sin flotte fitnesskrop og nu i stedet nyder at kunne spise et måltid og drikke en øl med vennerne, så kan han sagtens anbefale Bechs hårde metoder.

- Der er mange fitnessdudes, som kan hygge sig sammen en lørdag aften ved at spise gulerodssnacks og se fodbold. Sådan gør mig og mine venner bare ikke. Jeg kan godt lide at løbe en tur og spille lidt fodbold, men jeg er ikke sådan en træningstype.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael Dyrby: Kære Kronprins - her...
bt.dk
Jørgen Olsen er med i beskidt...
bt.dk
Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Forskere lover: NU løser vi gåden om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx