Af - 26/10-16 20:40

Kendt sangerinde: Sådan skal I bruge en penisring, piger!Kendt sangerinde: Sådan skal I bruge en penisring, piger!

18-årige Zara Larsson beviser endnu engang, at hun er musikklassens frække pige.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ikke så længe siden, at Zara Larsson stak hele benet i et XL-kondom for at bevise, at mænd lyver, når de siger, at deres penisser er for store til beskyttelse i almindelig størrelse.


Derudover har 'Lush Life'-sangerinden også i et blogindlæg fortalt fortalt, hvorfor hun nyder at have sex i søvne, hvilket skyldes de søvnparalyser, som hun lider af.

Nu er hun atter tilbage med et frækt opslag - denne gang på Twitter, hvor hun fortæller, hvordan kvinder i virkeligheden skal bruge en penisring:


Penisringe er en piges bedste ven

Sådan skriver den 18-årige sangerinde på Twitter med reference til Marilyn Monroes kendte frase "diamonds are a girl's best friend". På ringefingeren har hun sat det farverige stykke sexlegetøj.


Det viser sig, at penisringen var en del af en lille gave, som Zara Larsson fik foræret af et hotel, som hun var indlogeret på. Hun benyttede derfor lejligheden til at lave lidt sjov med den frække gave.

Zara Larsson blev for alvor kendt, da hun sammen med den kendte dj David Guetta, stod bag årets officielle EM-sang 'This One Is For You'.


LÆS OGSÅ: Zara Larsson: Derfor nyder jeg at have sex i søvne

LÆS OGSÅ: Så stor skal en penis være for at bruge XL-kondom

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx