Af Mads Brandsen - 29/10-17 12:55

Tidligere dansk supermodel om stort valg i livet: - Hvorfor skulle jeg gøre det?Tidligere dansk supermodel om stort valg i livet: - Hvorfor skulle jeg gøre det?

Helena Christensen har ikke travlt med at slå sig ned.

storybild

(Billede: URSULA DUEREN)

Siden 2008 har Helena Christensen været kæreste med forsangeren i det amerikanske rockband Interpol, Paul Banks.

Men hun har ingen planer om at de to skal være mand og kone.

Det siger hun i et stort interview med britiske The Times.

»Jeg synes ikke det er nødvendigt at blive gift og have nedskrevne regler om, hvordan forholdet skal fungere. Forhold går i stykker og nye blomstrer op. Det er en konstant karrussel. Hvad er pointen i at love hinanden livslang kærlighed, når du ikke ved, hvad der kommer til at ske i fremtiden,« spørger hun i interviewet - og tilføjer dog:

»Ægteskabet kan være virkelig smukt. Det må være skønt at kalde hinanden mand og kone - men det er ikke nødvendigt. Måske det er en dansk tilgang,« siger hun og afslører, at hun skam også har haft kærester, der var på frierfødder.

»To gange. Smukke ringe. Jeg har dem stadig«, siger Helena Christensen uden dog at afsløre, hvem der friede til hende.

Fra 1991 til 1995 dannede hun par med INXS-frontfiguren Michael Hutchence, og fra 1998 til 2003 var hun sammen med den amerikanske model og skuespiller Norman Reedus, som hun fik sit eneste barn, sønnen Mingus, med.

Helena Christensen bor i dag i New York med sønnen, der i dag er 18, og arbejder som fotograf. Samtidig ejer hun parfumemærket Strangelove NYC samt et solbrillemærket Helena Christensen. Modeljobs bliver der også stadig tid til. For tiden har hun en lang kontrakt med ejeren at det danske stormagasin Magasin, britiske Debenhams.

Forleden blev hun genforenet med Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford og Carla Bruni på catwalken. De fem supermodeller markerede 20-året for drabet på Gianni Versace og præsenterede Versaces forårs- og sommerkollektion 2018.

Som 18-årig blev hun Miss Universe Denmark. Det var nok for ungt, erkender hun i dag.

»Det er sådan en sårbar alder. Modeller skal være ude af teenageårene. Det er bedre at begynde, når du har udviklet dig lidt som menneske. Det er forfærdeligt at få kastet alle mulige folks holdninger til dig i hovedet, når du ikke engang har fundet ud af, hvem du selv er,« siger hun, der i 1990'erne hørte til de allermest eksponerede supermodeller.

Dengang havde hun i øvrigt den grundregel, at hun ikke forlod sengen, med mindre der ventede hende et job til mindst 10.000 dollar (64.093 kroner, red.).

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen indrømmer brug af...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Tre mænd stukket ned i butikscenter:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx