Af - 16/07-16 16:25

Overskud! Åbent brev til mandens elskerindeOverskud! Åbent brev til mandens elskerinde

- Jeg forstår dig godt, jeg forelskede mig også i ham, skriver kvinden til sin mands elskerinde.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg forstår dig godt, jeg forelskede mig også i ham, sådan skriver Carlie Maree i et åbent brev til sin mands elskerinde.

For et år siden modtog hun en mail fra sin mands elskerinde, hvor den anden kvinde udpenslede alle detaljer fra affæren. Nu har Carlie valgt at svare tilbage, det skriver Metro.

Kvinden der er er forfatter og coach har skrevet et meget modigt og ærligt brev, hvor hun blandt andet fortæller om affærens konsekvenser for familien.

- Jeg har tit tænkt på, hvad du tænkte på, da du skrev den mail, hvor meget af det var en hævn mod en mand, som knuste dit hjerte, og hvor meget af det var dig, der prøvede at gøre det rigtige over for hans kone.

Carlie og hendes mand startede med at date i 2005 og i 2011 blev de gift. Et par år efter blev de forældre, men i maj måned 2015 vendte det hele, for der fik hun mailen fra elskerinden.

- Detaljeniveauet føltes som om det var for at gøre ondt. Du vidste, hvad en kone havde brug for at høre for at få hende til at nå til point of no return i hendes ægteskab, og det gav du.

Utro kvinde blærede sig med affære på Shell-tank: Så fik manden denne Facebook-besked
Utro kvinde blærede sig med affære på Shell-tank: Så fik manden denne Facebook-besked

Carlie har en blog, og derfor ligger der meget information om hende på internettet. Derfor tænkte hun også over, hvor meget den anden kvinde vidste om Carlie, da kvinden var sammen med Carlies mand.

- Jeg tænker på, om du vidste, at jeg var på arbejde, da jeg modtog din mail, som havde emnefeltet ‘Din mand’. Det var, hvad han var og teknisk set stadig er. Jeg tænker på, om du refererer til ham som din eks-kæreste nu. Det er så bizart for mig at tænke på at denne mand, som jeg kender så intimt havde den anden person i sit liv, som jeg slet ikke kendte til.

Carlie vidste ikke, hvad hendes mand havde gang i. Nogle gange havde hun en mistanke, og hun har også spurgt ham, men hun troede inderst inde aldrig, at det ville ske. Men det gjorde det. Og selvom det har gjort ondt at få hjertet knust, så skyder hun ikke skylden på den anden kvinde, fordi hun tror på, at alting sker af en årsag.

Fandt ud af kæresten var utro - tog hævn med Mobilepay
Fandt ud af kæresten var utro - tog hævn med Mobilepay

- Engang var jeg en sød blondine i kort nederdel bag baren på hans yndlingspub. 10 år senere var jeg en mor i yogabukser med sølvfarvet udgroning og poser under øjnene fra at have været oppe hele natten med en syg baby.

Den anden kvinde troede, at Carlies mand ville forlade Carlie for hende. Men det gjorde han ikke. For da datteren blev større, fik Carlie mere søvn og overskud, og så følte hendes mand igen kærlighed og begær til hende. Det kunne den anden kvinde ikke klare, og derfor fortalte hun Carlie alle detaljer om deres affære.

Utro mand til hustru og elskerinde: Lær at leve med det eller smut
Utro mand til hustru og elskerinde: Lær at leve med det eller smut

- Vi prøvede at samle stykkerne, men det fungerede ikke. jeg var anderledes. Det var de små detaljer, der gjorde det. Ordene og billederne i mit hovede.

I dag er Carlie og hendes mand separeret, men de har et godt forhold til hinanden, og faktisk er de ‘tættere på hinanden end nogensinde før’ ifølge Carlie.

Kaldte kronprinsen utro på forsiden: Chefredaktør mister sit job
Kaldte kronprinsen utro på forsiden: Chefredaktør mister sit job

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx