Af - 18/05-15 17:16; Opdateret: 18/05-15 17:31

Bendtner får hjælp fra kæresten: 'Ignore the hate'Bendtner får hjælp fra kæresten: 'Ignore the hate'

Den danske skuespillerinde støtter sin kæreste, efter flere medier har skrevet, at Nicklas Bendtner er droppet af sin klub.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Mandagens helt store taleemne inden for sportens verden er Nicklas Bendtner.

Flere danske medier har tidligere på dagen skrevet, at landsholdsangriberen ikke skal regne med at spille for tyske VfL Wolfsburg næste sæson.

Ifølge tyske Wolfsburge Allgemeine skyldes det, at den danske angriber var fraværende med halssmerter, mens de øvrige i truppen rejste landet tynd og sagde tak for en god sæson til 23 forskellige fanklubber.

Der har foreløbigt ikke været nogle officielle udmeldinger fra Wolfsburg eller Bendtner selv.

Men nu går Nicklas Bendtners kæreste - Julie Zangenberg - ind i kampen og støtter sin kæreste på Instagram, hvor hun skriver:

Normalt går jeg ikke ind i de 'sager', nogle medier nyder at køre op. Vil bare sige, at det her har været mit (og flere andres) syn de sidste dage. En mand der på trods af influenza og andet, bare prøver at komme ovenpå og videre. Mere viljefast end de fleste jeg kender. Hav en god uge derude:) Keep going. Ignore the hate. Know the truth. Karma. ️JZ PS: han bliver ikke glad for, jeg ligger dette ud. Han er bedre til at holde ud end mig


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx