Af - 02/03-16 22:26

Cara Delevingne: Ny Facebook-knap kan føre til mere mobningCara Delevingne: Ny Facebook-knap kan føre til mere mobning

Model Cara Delevingne er skeptisk over for indførelsen af en ’synes ikke om’-knap. Hun mener, det kan medføre ’en ny bølge af mobning’.

Bildstrecke im Grossformat »

I kølvandet på Facebooks lancering af en række nye ikoner til at supplere den klassiske opadvendte tommelfinger, advarer Cara Delevingne nu mod at gå tage skridtet videre og introducere en ’synes ikke om’-knap.

WOW: Så meget tjener Cara Delevingne hver dag
WOW: Så meget tjener Cara Delevingne hver dag

Delevingne er aktiv bruger af de sociale medier og kan prale af en massiv skare af følgere. Hun er dog bekymret over, hvad en eventuel indførelse af en nedadvendt tommelfinger vil gøre ved tonen på Facebook.

Ifølge Daily Life har Cara Delevingne udtalt til magasinet Sunday Times Style, at muligheden for at vende tommelfingeren nedad til vennernes billeder vil starte en ’ny bølge af mobning’ blandt unge.

Hun opfordrer alle til at holde sig til de kærlige følelser:

- Tryk 'synes godt om’ så tosset du vil, men hvis du har grimme tanker om nogen, så hold dem til dig selv, lyder det fra den 23-årige model.

Facebooks nye knapper strækker sig over fem udtryk, som brugerne kan vælge imellem: Kærlighed, haha, wow, trist and vred.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
'Diverse mænd har skrevet til mig, at...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Kim Walls danske kæreste: Hun var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx