Af - 14/01-17 17:38

Kendt radiovært afslører: Har fået tre ufrivillige aborterKendt radiovært afslører: Har fået tre ufrivillige aborter

Den danske radiovært Le Gammeltoft fortæller i et ærligt interview, om hvordan hun på fem år fik tre ufrivillige aborter, og hvordan det har påvirket hende og hendes forlovede.

Bildstrecke im Grossformat »

Fem graviditeter og hele tre ufrivillige aborter. Det er hvad den tidligere P3-vært Le Gammeltoft har været ude for de sidste fem år i hende og hendes forlovedes, Jesper Backer, forsøg på at få børn.

Kendt radiovært droppet af P3: Starter egen kanal
Kendt radiovært droppet af P3: Starter egen kanal

I 2012 blev de forældre til datteren Filippa, og sidste år kom Lilja til verden. Men det havde været en kamp, fortæller den 38-årige radiovært til Ekstra Bladet.

- Det er skide hårdt kroppen, og det er skide hårdt for et forhold. Da jeg havde været gravid tre gange på et halvt år, talte vi da om, hvor meget mere vi kunne klare. Man bliver sindssygt frustreret og ked af det hver gang, det ikke lykkes, fortæller Le Gammeltoft til Ekstra Bladet.

Silas Holst jubler: Jeg skal være far igen!
Silas Holst jubler: Jeg skal være far igen!

Hun fortæller videre, at frygten for at det kunne gå galt igen, har påvirket hende hver gang, hun har stået med en positivt graviditetstest.

- Det er benhårdt, og man kan slet ikke slappe af med det. Jeg kunne mærke det i kroppen, lige så snart det gik galt, og det er simpelthen så forfærdeligt, fordi man hele tiden går og er opmærksom på, hvordan ens krop har det, husker hun.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Milliardæren Yvonne Seier...
bt.dk
Wow: Kan du kende Kim Kardashian som...
bt.dk
Ny 'ung mor' var vild partypige: Det...
bt.dk
Træn med Tanja: Interval- træning er IN
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx