Af Lars Dinesen - 29/10-17 15:50

Kim Kardashian vækker forargelse blandt fans med halloween-kostumeKim Kardashian vækker forargelse blandt fans med halloween-kostume

Selv om Kim Kardashian flasher sin brystvorte i videoen, så raser fansene nu over en helt anden ting.

storybild

Flere fans raser over realitystjernen Kim Kardashians udklædning i anledning af Halloween. Den 37-årige selfie-dronning har klædt sig ud som en afdød sangstjerne, og det vækker harme.

Det skriver britiske Metro.

Et klip på bare otte sekunder på Twitter har lørdag udløst et mindre stormvejr, hvor omdrejningspunktet er, at mange kalder Kim Kardashian West for en racist. Stridens kerne for de utilfredse fans er, at Kim Kardashian, der er halvt armensk, har klædt sig ud som den afroamerikanske R&B-stjerne Aaliyah. Sangstjernen, der døde i et flystyrt i 2001, lød det borgerlige navn Aaliyah Dana Haughton og blev kun 22 år gammel.

I videoen bærer Kim Kardashian West en klædedragt, der består af en sølv-bh, et diamanthalsbånd og stramme læderbukser. Det er et antræk, der er tilsvarende det, som Aaliyah bar i sin musikvideo 'Try Again.' Enkelte påtaler, at hun viser lige lovlig meget af sin ene brystvorte, kritikken af at klæde sig ud som en sort kendis er dog det, der får bægeret til at flyde over for de fleste. Ifølge dem, så går det ikke, at en med europæisk afstamning tager en afroamerikansk rolle på sig.

'Legende eller ej, så er Aaliyah en sort kvinde, og det er du ikke. Det er stødende, og du burde ikke skubbe til de her grænser,' skriver en følger på Twitter.

(Her ses Aaliyah. Foto: VINCE BUCCI)

En anden påstår, at realitystjernen har sminket sig mørkere.

'Ja, lad os bare lade det her passere som om, at intet var hændt, ikke? Jeg siger ikke, at det er blackface (gammeldags teatersminke, hvor hvide sminkede huden sort med store røde læber red.), men I kan ikke sige til mig, at hun ikke har tilføjet lidt ekstra solbrændthed.'

Andre mener dog, at udklædning har været fin nok, og at man ikke bør tage på vej over den slags.

Aaliyah-outfittet er ikke den eneste udklædning som den 37-årige har trukket i for at fejre årets Allehelgensaften. Hun har også vist sig sammen med sin gode ven  Jonathan Cheban, hvor de sammen var klædt ud som popduetten Sonny & Cher til Oscar-uddelingen anno 1973.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

30 millioners forskel: Her er de...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Den verdenskendte svenske musiker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx