Af - 20/01-16 11:22

Morten Resens svære valg: - Derfor stopper jeg på 'Go' Morgen Danmark'Morten Resens svære valg: - Derfor stopper jeg på 'Go' Morgen Danmark'

- Det har været en svær beslutning, men nu er det i hvert fald sagt højt.

Bildstrecke im Grossformat »

Morten Resen afslørede onsdag formiddag på sin Facebook-side, at han efter ni år stopper som vært på 'Go' Morgen Danmark'.

Den populære vært fortæller til metroxpress, at det har krævet et langt tilløb at sige op, og det er noget, han har gået med i mange måneder.

- Det var ikke fordi, min chef jublede, da jeg meddelte, at jeg stoppede. Det har været så svært for mig at sige, for det blev sjovere og sjovere at lave programmet, men jeg kunne også mærke, at det samtidig blev sværere og sværere at blive et helt menneske igen, når jeg havde fri, fortæller Morten Resen over telefonen.

Casper Christensen siger undskyld til tv-vært efter voksen-mobning
Casper Christensen siger undskyld til tv-vært efter voksen-mobning

Han kom frem til den konklusion, at det nok var tid til at give familien derhjemme mere opmærksomhed.

- Det har jo været det bedste job, jeg nogensinde har haft. Det med at man det ene øjeblik har kunne interviewe statsministeren og bagefter gå over til at snakke om flæskesteg og tage begge ting lige alvorligt. Det har passet mig helt perfekt. Og samtidig har det bare været et rart sted at være. Men nu har familien indrettet sig efter mig de sidste ni år, så nu er det måske min tur til at indrette mig efter dem.

Morten Resens har sidste arbejdsdag på 'Go' Morgen Danmark' fredag den 5. februar. Hvad der derefter skal ske, ved han ikke.

- Jeg har nogle småting, som jeg går og overvejer, men jeg har faktisk brugt mest krudt på at tage beslutningen om at sige op. Jeg kan ikke involvere mig i noget nyt, før jeg har gjort det andet ordentligt færdigt. Så når jeg stopper den 5. februar, er jeg forhåbentlig blevet klogere.

Morten Resen stopper på Go' Morgen Danmark
Morten Resen stopper på Go' Morgen Danmark

- Jeg skal ikke lave fjernsyn for andre, og jeg har måske meget godt af at prøve at lave noget helt andet i en periode.

Tv-værten har i sine år på 'Go' Morgen Danmark' blandt andet været kendt for ikke at være bange for skælde ud på forældre, når han ikke syntes, de opførte sig pænt overfor deres børn. Blandt andet i sagen om dyrekortene.

Han nævner selv sagerne med forældrene som nogle af de ting, han vil huske tilbage på, men mindes et særligt interview som sit højdepunkt.

- Det allerstørste var nok, da jeg interviewede George Michael, som jo sjældent stiller op til interviews. Han var super flink, og jeg synes, det endte med at blive et rigtig fint interview, hvor han talte om ting, jeg ikke havde hørt ham sige før.

- Derudover har det største nok været, at jeg har fået lov til at være på programmet så længe og samtidig selv nu har kunne tage beslutningen om at sige stop, før andre gjorde det for mig.

24 timers Snapchat med Stephanie: Kom helt tæt på 'Årgang 0'-stjernen
24 timers Snapchat med Stephanie: Kom helt tæt på 'Årgang 0'-stjernen

Morten Resens afløser bliver TV 2-journalisten Michael Robak. Til ham her Morten Resen følgende råd:

- Han skal bare være sig selv. Det lyder banalt, men det er jo bare det, man kommer længst med. Da jeg startede, afløste jeg Jes Dorph, som var vikar for Michael Meyerheim, og jeg var bange for, om jeg kunne leve op til dem. Men jeg fandt min egen måde at gøre det på, og det skal Michael også bare gøre, og han bliver skidegod. Derudover får han i Louise (Wolff, red.) verdens bedste medvært, så hvis der er noget han glipper, så skal hun nok redde ham.

Se Morten Resens Facebook-opdatering her:

Kære alle.Jeg vil blot lige pippe, at jeg har taget den sværeste beslutning i mit arbejdsliv: At holde en lang pause...

Posted by Morten Resen on Wednesday, January 20, 2016

LÆS OGSÅ: TV 2-vært har fået nyt job: Jeg glæder mig helt vildt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx