Af Kristian Dam Nygaard - 02/10-17 19:57

Amerikansk medie: Derfor bør Prins Harry absolut ikke gifte sig med sin kæresteAmerikansk medie: Derfor bør Prins Harry absolut ikke gifte sig med sin kæreste

Meghan Markle bør ikke gifte sig med britiske prins Harry, mener amerikansk skribent.

storybild

Prins Harry og kæresten Meghan Markle viste sig i weekenden for første gang sammen offentligt til handicap-sportsstævnet 'Invictus Games' i Toronto. (Billede: MARK BLINCH)

Meghan Markle må for alt i verden ikke gifte sig med prins Harry.

Den 36-årige amerikanske skuespillerinde har siden sidste sommer været kæreste med den engelske prins, og efter at parret i denne weekend for første gang viste sig sammen offentligt til et royalt event, er rygterne begyndt at svirre omkring en forlovelse. Og det går ikke, skriver den stolte, gamle, amerikanske avis New York Post.

Avisens skribent Jennifer Wright, der blandt andet har skrevet en bog om hjertesorger, er bekymret for, at en forlovelse med Prins Harry vil ødelægge Meghan Markles liv.

I et længere indlæg om den engelske prins´ aktuelle kærlighedssituation nævner hun først, hvordan det gik med Prinsesse Diana, da hun i 1981 giftede sig med Prins Charles. Hun udviklede spiseforstyrrelser, forsøgte at begå selvmord og kæmpede en hård kamp med pressen. Siden hun døde i Paris i 1997 på flugt fra paparazzi-fotografer, er medierne kun blevet mere aggressive overfor de kongelige, påstår Jennifer Wright.

Hun nævner herefter Prins Harrys tidligere kærester Chelsy Davy og Cressida Bonas, som begge har udtalt, hvor svært det var at leve konstant i mediernes søgelys.

Siden Meghan Markle blev offentlig kendt som Prins Harrys kæreste, har hun ligeledes måttet stå model til et bombardement af negativ opmærksomhed. Hun er ifølge New York Post blevet udsat for racisme, sexisme, og sidste efterår kom det så vidt, at kongehuset måtte udsende en officiel bøn til medierne om at lade Meghan Markle være.

»Ikke alt har været fremme i offentligheden. De natlige kampe med at holde æreskrænkende historier ude af aviserne, hendes (Meghan Markle, red.) mors kamp for at komme forbi fotografer for at kunne nå frem til sin hoveddør, journalister og fotografer, der ulovligt har forsøgt at trænge ind i hendes hjem, folk der har forsøgt at bestikke ekskærester og generelt bombardementet af nærmest alle venner, kollegaer og elskede i hendes liv,« lød det blandt andet opremsende i udtalelsen.

Skribenten er overbevist om, at hvis Meghan Markle gifter sig med Prins Harry, vil det hele kun blive værre. Hun vil samtidig ikke kunne fortsætte sit arbejde som skuespiller i Hollwyood, og ligesom skuespilleren Grace Kelly, der var gift med prinsen af Monaco, vil hun være udsat for royal mobning for at være for amerikansk til de konservative briter .

Jennifer Wright anbefaler Meghan Markle at fortsætte sit liv med Prins Harry, men uden at være gift. Så kan hun fortsætte sit arbejde og stadig have en vis distance til medierne.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fik på puklen af sine tidligere fans:...
bt.dk
Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
Denne vrede besked til handicappet...
bt.dk
Kæmpe skandale i Røde Kors: Ansatte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx