Af Mick Allerup Jensen - 08/10-17 13:56

Vild hårforvandling: Christiane har sagt farvel til det lange lyse hårVild hårforvandling: Christiane har sagt farvel til det lange lyse hår

Christiane Schaumburg-Müller har gennemgået en vild hårforvandling. Den kendte blogger og skuespiller har nemlig sagt farvel til de lyse lokker. Det skriver hun på bloggen chrichri.dk.

storybild

Gallapremiere på Kung Fu Panda 3 i Imperial. Vi skal på den røde løber. Christiane Schaumburg-Müller (Billede: Nils Meilvang)

'Okay, så er jeg officielt ikke lysblond længere! Piv piv! Jeg har jo ellers altid tyet til afblegningsspanden og ELSKER mit blonde hår! Men nu er jeg sørme tilbage til min egen farve - og surprise den er IKKE lysblond,' skriver hun i sit seneste blogindlæg, hvor hendes mange følgere kan se billeder fra forvandlingsprocessen.

Og det er ikke kun farven, der har fået en behandling. Lokkerne er også blevet markant kortere. Christiane lægger ikke skjul på, at afskeden med den gamle frisure har været svær.

'Jeg har det lidt svært ved at sige farvel til det lyse blonde. For det er nu engang sådan, jeg ser mig selv: som blondine', skriver hun.

Der er en helt bestemt grund til frisureskiftet. Christianes frisør har nemlig villet skåne håret efter graviditeten, der bragte sønnen Constantin til verden sidste efterår.

Efter graviditeten pibler nyt hår frem, og frisøren har derfor anbefalet, at det nye skal have længde og styrke, inden kendissen kan få det bleget igen. Og som hun selv skriver på bloggen, er det 'lidt af en forandring'.

Se alle billederne på chrichri.dk.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu sætter kronprins Frederik ord på...
bt.dk
Rose fik et opkald, hun ikke skulle...
bt.dk
Pølsevogn og dj: Sådan festede...
bt.dk
Prins Vincents reaktion på 'Andens'...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx