Af Niels Pedersen - 03/01-18 19:32; Opdateret: 03/01-18 19:54

Nu taler sønnen Hjalmer om Kim Larsens kræftsygdom - har givet sin far et løfte Nu taler sønnen Hjalmer om Kim Larsens kræftsygdom - har givet sin far et løfte

'Det betyder alt,' skriver Hjalmer Larsen.

Kim Larsen 70 år

I videoen herover ses billeder fra Kim Larsens lange karriere, som vi bragte første gang i forbindelse med hans 70 års fødselsdag for to år siden.

Det kom som noget af et chok, da Kim Larsen og Kjukken onsdag morgen meldte ud, at bandet må aflyse 24 koncerter i januar, februar og marts, fordi den folkekære frontfigur og samger Kim Larsen har fået konstateret prostatakræft. Nu taler Kim Larsens søn Hjalmer Larsen ud om farens sygdom.

Det gør Hjalmer Larsen, der er gået i sin far fodspor og er musiker, på Instagram.

'Min far er den sejeste mand, jeg kender, og selvom det er en lortesygdom, kommer det stille og roligt til at gå den rigtige vej. Vi ser positivt på det, og han vender helt sikkert stærkt tilbage,' skriver Hjalmer Larsen på det sociale medie, hvor han takker alle for de 'søde hilsner og tanker.

'Det betyder alt,' skriver Hjalmer Larsen.

Han har lovet sin far, at prostatakræftdiagnosen ikke skal sætte en stopper for hans egne ambitioner.

'Typisk for ham og hans egen utrolige arbejdsdisciplin har jeg lovet ham, ikke at skrue ned for blusset, men passe mine ting og netop ikke sidde og 'hælde vand ud af ørerne', som han siger,' fortsætter Hjalmer Larsen.

Han og Kim Larsen modtager netop nu sand bølge af sympati og støtte fra Hjalmer Larsens mange følgere i kommentarfeltet under opdateringen på Instagram, hvor den på under en time høstede de første 1.500 likes.

72-årige Kim Larsen blev den 20. december pludselig indlagt på Odense hospital. Men dat var først den 3. januar, at den legendariske og folkekære sangers manager og guitarist i Kjukken Jørn Jeppesen afslørede på bandets Facebookside, at Kim Larsen har fået konstateret prostatakræft. Kim Larsen og Kjukkens vinterkoncerter er derfor blevet aflyst og Kim Larsen er nu igang med en behandling.

»Ja, det er noget lort,« lød det fra Jørn Jeppesen, da BT fanger Kim Larsens manager over telefonen.

»Selvfølgelig er det en alvorlig diagnose, Kim har fået, men ser man på alle statistikker, så ser det godt ud. Så på den måde er det ikke livstruende. Vi er overbeviste om, at han får sit liv igen, og at han kommer ud at spille til sommer. De (Lægerne, red.) skal nok få kontrolleret sygdommen. Vi er i denne svære stund ved godt mod. Han skal nok komme sig,« fortsatte Jørn Jeppesen.

Et opslag delt af Hjalmer (@hjalmermusic) den

Opdateres...

LÆS OGSÅ: Kim Larsen har fået konstateret kræft - aflyser koncerter

LÆS OGSÅ: Kim Larsens manager: Sådan har nationalskjalden det oven på kræftsygdommen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter vanvittig målfest: Brøndby...
bt.dk
Ubådssagen: Derfor vil livstid være...
bt.dk
Zorniger om lille matchbold: 'Det her...
bt.dk
Han står bag USA's mest omtalte bog:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx