21/07-17 16:13

Filmstjerne blev far igen for en måned siden - men har holdt det skjult Filmstjerne blev far igen for en måned siden - men har holdt det skjult

Sommeren kommer til at byde på bleskift, vuggeviser og babypludder for den kendte skuespiller Joseph Gordon-Levitt.

storybild

Skuespilleren Joseph Gordon-Levitt er særlig kendt for sine roller i film som Snowden, Inception og Don Jon. Scanpix/Ander Gillenea

Skuespilleren, der spillede hovedrollen som den verdensberømte whistleblower Edward Snowden i filmen "Snowden", er blevet far til barn nummer to.

Det bekræfter skuespillerens repræsentant over for US Magazine.

Den lille dreng kom til verden i juni, og siden har Joseph Gordon-Levitt og hustruen, Tasha McCauley, formået at skjule familieforøgelsen.

Parret afslørede i maj graviditeten over for magasinet People gennem skuespillerens repræsentant.

Joseph Gordon-Levitt, der også har spillet med i film som "Inception" og "The Dark Knight Rises", har i forvejen en søn med Tasha McCauley. Sønnen kom til verden i august 2015.

Men det celebre par har endnu ikke afsløret navnet på deres ældste søn, og skuespilleren har tidligere udtalt, at han ønsker at skærme ham for den store opmærksomhed, der følger med, når man har en kendt far.

- Min søn, han er kun en baby. Han har ikke taget et valg om at være i offentlighedens søgelys, og det valg vil jeg gerne have, at han har mulighed for at tage, når han bliver ældre, sagde han i talkshowet Live With Kelly and Michael i september 2015.

Den 36-årige skuespiller og hustruen er også kendt for at holde deres parforhold uden for offentlighedens søgelys.

I begyndelsen af deres forhold ville skuespilleren ikke sætte navn på sin kæreste, og da parret blev gift i december 2014, foregik det ved en hemmelig ceremoni i deres hjem.

Joseph Gordon-Levitt har spillet skuespil, siden han var barn, og allerede som seksårig havde han mindre roller.

I 1996 fik han en gennembrudsrolle i tv-serien "3rd Rock from the Sun", der løb over seks sæsoner, og siden har han spillet med i en lang række film og tv-serier.

/ritzau/FOKUS

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprins Frederik talte om sin fars...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Landsholdslegende om Laudrups...
bt.dk
Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx