Af - 28/01-14 16:05; Opdateret: 28/01-14 16:18

Der er en der har købt Amalies bryllupskjoleDer er en der har købt Amalies bryllupskjole

Paradise-Amalies bryllupsdrøm braste, og nu bortauktionerer hun de sidste rester

storybild

Amalie Szigethy har bortauktioneret brudekjolen og ringene fra sit tv-bryllup med Peter Birch. Hun medvirkede i 'Luksusfælden' på TV3 for at rette op på sin dårlige økonomi. Her ses hun til sin 21-års fødselsdag, før pengeproblemerne for alvor ramte (Billede: Polfoto)

Brylluppet med drømmefyren i vandkanten i Mexico, endte ikke så lykkeligt for Amalie Szigethy. Nu skal de sørgelige rester sælges, og den blev ikke til den pris Amalie regnede med. Det skriver Her&Nu.

Denne Paradise-babe kan du score på Billy Booze
Denne Paradise-babe kan du score på Billy Booze

Brudekjolen, der er designet af danske Rikke Gudnitz og koster oprindeligt 35.000 kroner. Men da Amalie fik den vurderet i tv-programmet 'Luksusfælden' på TV3 gik prisen ned på kun 6.000 kroner. Nu er den blevet bortaktioneret til en sølle pris på kun 4.300 kroner.

Grædende Gustav gik amok på Amalie i nat
Grædende Gustav gik amok på Amalie i nat

Amalie der havde store drømme om at rejse til Los Angeles for at fremme sin karriere, satte oprindeligt kjolen til salg på Lauritz.com i oktober, men der var ingen købere.

Da Amalie medvirkede i 'Luksusfælden' fik hun udover kjolen også besked på at sælge vielsesringene – både hende og eks'en Peter Birch's ring. Men på trods af en brilliant på en af de 14 karats vielsesringe, designet af Jørgen Meicke, blev de bortauktioneret for kun 2.900 kr efter en vurdering af 'Luksusfælden's eksperter, der lød på 4.000 kroner.

Amalie står frem: Jeg har taget kokain
Amalie står frem: Jeg har taget kokain

Da Peter Birch, gennem Her&Nu, hørte om Amalies salg af deres fælles bryllupsminder, blev han en anelse overrasket:

- Det er jo lang tid siden, og jeg havde faktisk glemt, at hun havde de ringe, men hvis hun får en god pris for dem, synes jeg da godt hun kan dele med mig, sagde han.

Paradise-Amalie: Californien er et fedt land
Paradise-Amalie: Californien er et fedt land

I følge Her&Nu's beregninger får Amalie kun 6.336 kroner ud af salget af bryllupsgenstandende, på grund af et gebyr til Lauritz.com, hvilket skulle være akkurat nok til en returbillet til Los Angeles.

Paradise-Amalie fanget i kokain-handel
Paradise-Amalie fanget i kokain-handel

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx