Af Niels Pedersen - 10/10-17 14:36

Gravid DR-vært afslører sit barns køn: 'Det er en...'Gravid DR-vært afslører sit barns køn: 'Det er en...'

I august fortalte X Factor-værten Sofie Linde, at hun skal være mor, og nu afslører hun så kønnet på det barn, der vokser sig større og større inde i hendes mave.

storybild

Sofie Linde. (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

»Det er en pige,« siger Sofie Linde til Se og Hør.

Egentlig havde hun og kæresten Joakim Ingversen besluttet sig for, at de først ville kende barnets køn, når den lille ny ser verden i starten af det nye år. Men under et besøg hos jordemoderen blev spændingen forløst på de scanningsbilleder tv-parret så. For 28-årige Sofie Linde kunne tydeligt se, at der var ikke noget mellem benene på det lille foster.

Parret venter dog med at finde et navn til datteren, før de har set, hvordan hun ser ud, fortæller Sofie Linde til Se og Hør.

Under dette års Zulu Awards fortalte X Factor-værten, at graviditeten er forløbet uden komplikationer.

»I forhold til kvalme er jeg slet ikke plaget. I virkeligheden skal jeg bare vænne mig til, at jeg bliver federe og federe, og at det egentlig er okay. Det er det eneste,« sagde Sofie Linde til Ritzau og tilføjede:

»Hver morgen har jeg sådan en: 'Hvad sker der her?'-agtig følelse, når jeg ser mig selv i spejlet, men ellers er alt ok.«

Sofie Linde skal for tredjeg gang være vært i X Factor, når den sidste udgave af DR's populære underholdningsshow toner frem på skærmen i starten af det nye år - kort efter at Sofie Linde har født.

»Vi er gået i gang, og det er noget lidt særligt, fordi det er sidste sæson, så stemningen er ret intens, og folk er vildt glade,« sagde den vordende mor til Ritzau under Zulu Awards.

Sofie Linde har tidligere delt et billede af sin gravide mave på Instagram.

Spændt op til læder og lir

Et opslag delt af S O F I E L I N D E (@sofielinde1) den


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
FCK gav ungt talent debut - men siger...
bt.dk
Slukker Palles VM-drøm: Får ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx