Af - 17/01-15 16:59; Opdateret: 17/01-15 17:11

Tommy Kenter afslører hemmeligt forhold til 22 år yngre helseguruTommy Kenter afslører hemmeligt forhold til 22 år yngre helseguru

Den folkekære 64-årige skuespiller afslører sit hemmelig forhold.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du har lagt mærke til, at den 64-årige skuespiller Tommy Kenter er begyndt at se noget friskere og sundere igennem de senere år, så kan der være en ganske naturlig forklaring på den sag.

Den folkekære skuespiller danner nemlig par med den omstridte helseguru, den 42-årige Ninka Bernadette Mauritson, der for alvor slog igennem med sin bog 'Kernesund Familie.'

Det skriver Ekstra Bladet, der netop har afsløret forholdet, der indtil nu, har været holdt hemmeligt for offentligheden.

Ninka Bernadette Mauritson kom for alvor igennem mediemøllen, da hun sammen med sin daværende mand slog sig op som den'Kernesunde Familie,' der blandt andet bandlyste gluten, sukker og mælkeprodukter. Livsstilen udløste blandt andet kritik fra Sundhedsstyrelsen.

Tommy Kenter: Man skal bare sige ja
Tommy Kenter: Man skal bare sige ja

Skuespilleren vil overfor Ekstra Bladet ikke uddybe, hvordan de to har mødtes, men siger blot, at de har været sammen igennem nogle år.

- Som alle andre oplever jeg at have en kæreste, lyder svaret fra Kenter overfor Ekstra Bladet.

Botoxkonge dater Paradise-babe: -De kalder mig pædofil
Botoxkonge dater Paradise-babe: -De kalder mig pædofil

Den kernesunde Ninka bor ikke under samme tag som Tommy Kenter, men han tilkendegiver dog overfor Ekstra Bladet, at han begejstret for forholdet, der ikke er så nyt igen.

- Det er først og fremmest fordi hun har børn og sit eget sted at bo, men med tiden kan tingene sagtens ændre sig. Jeg tror virkelig på det med Ninka og holder virkelig meget af hende. Jeg er vanvittigt fascineret af hende, siger Kenter til Ekstra Bladet

Forlovelse? Her er sandheden om Medinas kærestering
Forlovelse? Her er sandheden om Medinas kærestering

Tommy Kenter har selv et barn og to børnebørn, mens den kernesunde flirt har to børn fra forholdet til sin tidligere husbond, som hun blev skilt fra i 2011.

Efter bruddet havde Kenters kæreste et kort forhold til italieneren, Gianfranco di Vito, hvor hun beskrev deres hede sexliv i projektet med titlen' Sex, Love and Happiness.'


LÆS OGSÅ: Bendtner og Zangenberg er sammen igen

LÆS OGSÅ: TV: 7-årige Nemo forklarer, hvordan du får en kæreste

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx