Af Jeppe Pedersen - 18/04-18 10:44

Kendt TV-vært blev dødelig syg efter program med hunde: Nu fortæller han om de ulækre detaljerKendt TV-vært blev dødelig syg efter program med hunde: Nu fortæller han om de ulækre detaljer

Den engelske komiker, skuespiller og tv-vært Paul O'Grady var få timer fra at miste livet efter at have filmet gadehunde i Indien.

storybild

Gadehunde kan bære flere sygdomme, der kan være alvorlige for mennesker, hvis de bliver smittet. (Billede: Martin BERNETTI)

Den 62-årige entertainer er kendt for at lave tv, hvor han hjælper dyr uden hjem. Denne gang var han taget til den indiske metropol New Dehli for at lave et tv-program om Indiens mange herreløse hunde.

I programmet hjalp han hunde med rabies, mider og orme. Men det skulle koste ham dyrt.

»Klokken fem om morgenen kastede jeg stadig op. Og klokken 10 aftenen efter, det samme. Lægerne fortalte mig, at mine hvide blodceller gik amok, og jeg var på vej mod nyresvigt,« siger han til Mirror og forklarer, at han ikke kan huske selve hospitalsbesøget, da han var i vildelse.

Paul O'Grady fortæller, at han blev syg, efter han pillede mider ud af hundene og rensede deres rottebid. Samtidig levede han i en konstant frygt for at få bændelorme eller bremser ind i sin hud.

Paul O'Grady fik 'kun' en slem virus fra arbejdet med hundene og slap dermed for både rabies og orme.

Trods nærdødsoplevelse fortryder han ikke sit besøg i Indien. Faktisk vil han gerne tilbage.

»Jeg bryder sammen, når jeg ser alle de gadehunde. Jeg får lyst til at tage dem med hjem. På samme måde har du alle de halvnøgne udsultede børn, samtidig med en masse meget rige mennesker lige ved siden af,« siger han til Mirror.

Se en video med Paul O'Grady på Vimeo her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu sætter kronprins Frederik ord på...
bt.dk
Officielt: FCK præsenterer ny spiller
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Vildt vejr i vente: Her kan vi få 29...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx