Af LOUISE VILSBØL, REALITYPORTALEN.DK - 08/05-17 17:09; Opdateret: 08/05-17 19:02

Sønnen ramt af sygdom: Nu er dansk blogger fanget i GrækenlandSønnen ramt af sygdom: Nu er dansk blogger fanget i Grækenland

Den danske blogger Sarah Louise Christiansen sidder fast på Kreta med sin familie, efter hendes søn pludselig blev syg

storybild

Bloggeren Sarah Louise Christiansen. (Billede: Scanpix)

Hvad der skulle være en hyggelig ferie med familien og et afbræk fra en hektisk hverdag, har udviklet sig til et mareridt for bloggeren Sarah Louise Christiansen.

Sammen med kæresten, Michael, og deres tre børn befinder hun sig netop nu på den græske ø Kreta. Efter planen skulle de være rejst hjem i lørdags, men sådan gik det ikke. I løbet af fredagen begyndte parrets yngste søn, Arthur, at få røde pletter, og selv om bloggeren først slog det hen, så vidste hun godt, hvad klokken var slået.

- Vores lille Arthur har fået skoldkopper!! Så tæt på afrejse var det næsten ikke til at bære. Vi var helt klar til at tage hjem, da vi har en del arbejde at indhente, og jeg skulle lave nogle tv-optagelser i den kommende uge, men efter at hotellets læge havde taget et kig på ham, fik vi at vide, at vi kunne glemme alt om at flyve hjem lige foreløbig, skriver Sarah Louise på sin blog.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Undskyld min opførsel på tv

Og så fik bloggeren ellers travlt med at ringe til forsikringen og finde ud af, om familien overhovedet kunne blive på det hotel, de har holdt ferie på. Heldigvis fik de lov til at blive, og hun har kun rosende ord at sige om sit forsikringsselskab, som rådede hende til at få det bedste ud af en træls situation og nyde varmen.

- Nogle ville måske mene, at vi bare skulle være hoppet på flyet og have stukket babyen en panodil, men det er simpelthen for uansvarligt. Jeg ville aldrig kunne tilgive mig selv for at have udsat eksempelvis en baby eller en med dårlig immunforsvar for fare, fordi vi helt egoistisk ville hjem. Vi er trods alt et rigtig dejligt sted, og livet er bare fuld af overraskelser, skriver Sarah Louise på bloggen og fortsætter:

- Så det er status lige nu: Vi er “fanget” på Kreta på ubestemt tid. Jeg håber, at vi kan rejse hjem om en 4-5 dage. Så er det ca. 1 uge siden udbruddet startede.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy mobbet af Sarah Louise

LÆS OGSÅ: Forarget Sarah Louise taler ud: Det så du ikke i ‘Forsidefruer’

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindeligt bragt hos realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se det første billede: Prins William...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Her er hans...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx