Af - 06/10-16 21:24

Gravid Fie Laursen i abort-dilemma: - Én ting er jeg sikker påGravid Fie Laursen i abort-dilemma: - Én ting er jeg sikker på

Midt i pludselig graviditet og følgerne deraf, står Fie Laursen overfor et meget svært valg.

Bildstrecke im Grossformat »
Siden Fie Laursen som 15-årig fortalte i 'Aftenshowet' på DR1 om sin tid med mobning og anoreksi, har hun været blandt Danmarks allermest læste bloggere. Fie Laursens blog er meget populær. Men det er der måske også en grund til. De saftige historier, som Fie Laursen før har delt med sine læsere på bloggen, har nemlig vist sig ikke alle at være ægte. I maj oploadede den unge kendis-blogger en video, hvor hun med tårer i øjnene fortalte, at hun havde opdigtet og overdramatiseret mange af sine blogindlæg for at blive kendt og tjene masser af penge. Efter det kom frem, at Fie Laursen havde opdigtet nogle af sine historier på bloggen, har den unge blogger fået færre læsere. Men hun er også blevet gladere. Da der i januar blev afholdt Reality Awards, troppede Fie Laursen op med Youtube-stjernen Benjamin Vestergaard også kendt som 'Mister Crainer'. - Når man bliver kendt, er der utrolig mange mennesker, der prøver at udnytte en. Og man modtager meget hate, som vi undgår at læse, sagde Fie Laursens mor i et interview med metroxpress tidligere på året. Læs hele interviewet ved at klikke på linket. Det er ikke let at være Fie Laursen. I et af hendes seneste blogindlæg fortæller hun, at hun er blevet truet af en fyr fra Danmark, som hun kun datede i en måneds tid. - Han kom over en aften for at snakke, efter vi havde slået op, og der truede han mig med, at hans venner ville komme efter mig, hvis jeg sårede ham mere, skrev Fie Laursen på bloggen. Læs mere ved at klikke på linket. Det kan du få svar på nu. For nogle uger siden fulgte metroxpress en dag i Fie Laursens liv. Se videoerne ved at klikke på linket her. I januar inviterede Anders Hemmingsen Fie Laursen ind i studiet, så hun kunne svare på de mange læserspørgsmål. Hør og se videoen ved at klikke på linket.

Blogger og tidligere mobbeoffer Fie Laursen fortalte forleden på sin blog, at hun er gravid. Sammen med blogindlægget fulgte et billede af hvad, der angiveligt var hendes graviditetstest, der viste positiv.

Fie Laursen: Jeg er gravid, men...
Fie Laursen: Jeg er gravid, men...

Og i disse dage går hun og grubler. Hvad skal hun stille op med barnet?

Hun er dog sikker på én ting, skriver hun.

- En ting jeg er sikker på er, at jeg ikke selv kan beholde barnet, da jeg aldrig ønsker en evig kamp med faren, jeg ønsker et sluttet kapitel, og at jeg aldrig skal se ham efter den storm, han hev mig igennem. Ønsker mine kommende børn vokser op i tryggerammer med en mor og far, skriver hun på sin blog.

Fie Laursen: Disse fyre tænder jeg på
Fie Laursen: Disse fyre tænder jeg på

Hun fortæller yderligere, at hun er taget hjem fra Los Angeles og er igang med at flytte hjem til sine forældre, mens hendes krop opfører sig mærkeligt som følge af graviditeten, og mens hun grubler over sit svære valg. Hun overvejer, om hun skal bortadoptere det væk, men intet er endnu sikkert.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Så gammel er den ældste, jeg har været sammen med

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Min eks truer mig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx