Af - 19/05-14 10:37; Opdateret: 19/05-14 10:52

Paradise-Kasper: Scorede svensk Paradise-babe i flyetParadise-Kasper: Scorede svensk Paradise-babe i flyet

Tre gamle deltagere tjekker i aften ind på hotellet igen.

storybild

Laura og Kasper var fyr og flamme, da de lige var tjekket ind på hotellet. Da han røg ud af hotellet første gang, tog det ham 12 timer i flyveren hjem at glemme sin flirt. (Billede: TV3/Mx-collage)

Det er store gensyn-dag i aften på Paradise Hotel, hvor Kasper, Malene og Morten alle tjekker ind på hotellet igen. Men gensynet var ikke helt som forventet.

- Jeg blev lidt skuffet, da jeg kom ind, fordi der var så mange nye mennesker. Jeg føler faktisk, at jeg har været med i to forskellige sæsoner, siger Kasper Birch, der savnede flere farverige deltagere.

- Uden at snakke ondt om de andre, så var der mange kedelige profiler derinde. Der manglede nogle som Bekim eller Danny, personligheder, der fylder noget, forklarer han.

For Kasper Birch var det også gensynet med Paradise-flirten Laura, der dog siden han røg ud af hotellet første gang havde fundet sammen med deltageren Malte. Selv om man i aftenens afsnit kan se en brødtynget Kasper få overdraget nyheden, så vidste han det faktisk godt i forvejen, afslører han.

- Jeg havde snakket med nogle af de andre, der var røget ud, så jeg havde forberedt mig på det, og hvis jeg skal være helt ærlig, så glemte jeg Laura ligeså hurtigt, som hun glemte mig. Jeg nåede at sidde 12 timer i flyet hjem ved siden af en pige fra det svenske Paradise, så havde jeg glemt alt om hende, siger han og afslører, at det var deltageren Linnéa, han delte mundvand på vej hjem fra Mexico.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Nyt forslag fra DF: Det er logik for...
bt.dk
Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx