Af Niels Rytter - 23/07-17 22:51

Nyskilt dansk sangerinde taler ud: 'Det hårdeste, jeg har oplevet' Nyskilt dansk sangerinde taler ud: 'Det hårdeste, jeg har oplevet'

Det var en fælles beslutning, da Lene Siel og hendes mand for halvandet år siden valgte at gå fra hinanden. Det var i sagens natur ikke nogen nem beslutning, og det blev ikke nemmere af, at manden, som Lene Siel nu kalder sin eksmand, er far til hendes tre børn.

storybild

Sangerinden Lene Siel. (Billede: Lars Møller)

Den 48-årige sangerinde, der har sunget duet med store internationale navne som Helmut Lotti og Roger Whittaker, sagde farvel til parrets fælles liv og hus og flyttede ind i en lejlighed.

Nu fortæller Lene Siel om tiden efter skilsmissen i et interview med ugebladet Søndag.

Hun er nu i fuld gang med at finde fodfæste i livet – et nyt liv, hun beskriver som både nervepirrende og fantastisk.

Men skilsmissen var, som det ofte er for mange, en barsk omgang.»Det at blive skilt er det hårdeste, jeg har oplevet. Det er mange år, vi har været gift, og vi har tre børn, som vi på en måde skal få samlet op på igen. Det fylder utrolig meget og er en kæmpe livsomvæltning. Men det kunne ikke være anderledes,« siger hun til ugebladet Søndag.På trods af skilsmissen, der endnu ikke er afsluttet, er Lene Siel dog ved godt mod, fortæller hun videre til ugebladet.

I det åbenhjertige interview ser sangerinden også tilbage på sine parforhold.

Hun erkender, at hun ofte har ladet manden tage styringen. Men det har ikke været sundt for hende, konstaterer hun, når hun i dag ser tilbage.Lene Siel er født i Sæby i Nordjylland, og allerede som barn optrådte hun på de skrå brædder. Det var sammen med sine forældre, der begge er musikere.

I 1990erne var Lene Siel blandt de bedst sælgende danske kunstere. Alene i Danmark har hun solgt over en million albums.Lene Siel er lillesøster til Tina Siel, der ligeledes er sangerinde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Kendt imam beroliger Støjberg: Sådan...
bt.dk
Midt under royalt bryllup:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx