Af Laura Rode Nygaard - 01/12-17 09:57

Dansk komikers frieri gik helt galt: Pludselig skulle kæresten på toilettetDansk komikers frieri gik helt galt: Pludselig skulle kæresten på toilettet

Han havde ellers den perfekte plan klar

storybild

Heino Hansen. (Billede: TV3)

Heino Hansen havde planlagt det perfekte frieri. Han havde skrevet en sang. Han havde lokket kæresten med ned i romantiske omgivelser. Og han havde allieret sig med DMI og vejrguderne og sørget for den perfekte solnedgang. Der var bare én ting, han ikke havde forudset.

Det fortæller den 33-årig stand-up-komiker og radiovært i TV3-programmet 'Til Middag hos', hvor han torsdag aften havde besøg af grevinde Cath Danneskiold, skuespiller Lai Yde og folketingspolitiker Laura Lindahl.

Og her fortæller Heino Hansen, at han lige havde været på knæ for sin kæreste i et nøje planlagt frieri, som var faretruende tæt på at gå i vasken.

»Jeg ville fri ude på Islands Brygge (på Amager i København, red.) ved solnedgang, så jeg gik ind på DMI for at se, hvornår solen gik ned. Og så kom vi ud mod Islands Brygge, og lige da jeg tænker, at nu kan jeg godt se, at den er på vej ned, og det passer lige med DMI - og jeg har skrevet en sang - jeg skal synge en sang til hende,« siger komikeren om sin romantiske plan, inden han tilføjer:

»Men så skal hun på toilettet.«

Komikeren og kæresten tager hen til det nærliggende kulturhus på Bryggen og stiller sig i kø til toilettet. Og mens kæresten tripper af tissetrang, står Heino Hansen og tripper af ængstelse. For ude foran kulturhuset er den planmæssige solnedgang ved at være overstået.

»Det endte med, at jeg måtte bære hende ud fra toilettet og løbe op og sætte hende, og så sang jeg sangen for hende og friede, og så nåede solen lige at gå ned. Bang. Og så sagde hun 'ja', og så gik der en enkelt (person, red.) forvirret forbi og sagde tillykke, og så var alt perfekt,« siger Heino Hansen i torsdagens afsnit af 'Til middag hos'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx