Af - 20/01-16 08:30

Amalie skal være mor: Her er det første billede af den lille nyAmalie skal være mor: Her er det første billede af den lille ny

Det allerførste billede af Amalie Szegiethys nye baby har set dagens lys.

Bildstrecke im Grossformat »

Det var en stor realitynyhed, da Amalie Szigethy i sidste uge kunne fortælle, at hun skal være mor. Sammen med kæresten Mikkel skal de to nu snart være en lille familie. Og nu har de fået det første billede af den lille ny.

Det skriver Amalie på sin blog.

(Privatfoto/Amalie Szigethy)

- Jeg har ventet på denne dag, siden der stod 2 streger på min graviditetstest. Det jo klart, at vi kvinder, som bliver gravide, tænker med det samme, om ens barn er sundt og rask, og om alle fingre og tæer er, hvor de skal være, altså et sundt og rask barn, skriver Amalie om scanningsbilledet

Se hvad Amalie grovæder efter hun er blevet gravid
Se hvad Amalie grovæder efter hun er blevet gravid

Dansende baby
Ifølge den stolte kommende mor var den lille ny slet ikke til at holde i ro. Og det gav lidt problemer, da hjerterytmen skulle testes.

- Min lille baby kunne heller ikke ligge stille, den dansede rundt som jeg ville sige det, så vi havde problemer med at få hjerteslag ordentligt, fordi den ikke ville ligge stille, fortæller Amalie.

Samtidig mener sangerinden også, at hun har fået en fornemmelse for, hvordan den lille ny kommer til at se ud, når den kommer til verden.

- Jeg fik en fornemmelse af babys profil denne gang, og jeg kunne se næseryg og kæbe parti, sådan da. Ingen tvivl om, at baby ligner mig, men også lidt Mikkel synes jeg. Jordmoren sagde i hvert fald, det var en fotogen baby og kaldte den model-baby op til flere gange, jeg ved ikke, om det fordi Mikkel næsten er 2 meter høj, og jeg har trutmund, lyder det fra Amalie.

Amalie: - Min datter får ikke lov til at tjekke ind på 'Paradise Hotel'
Amalie: - Min datter får ikke lov til at tjekke ind på 'Paradise Hotel'

Her rækker den lille baby tunge på et af de scanningsbilleder, parret fik taget til hos lægen.(Privatfoto/Amalie Szigethy)


LÆS OGSÅ: Her er faderen til Amalies barn: - Jeg er nok ikke klar på at filme fødslen

LÆS OGSÅ: Amalie: -Jeg skal være mor

LÆS OGSÅ: TV: 'Mean Tweets' - Sådan svarer De tre Wichmanns igen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx