Af - 28/10-16 18:43

Én måned efter fødslen: Så meget har Christianes krop allerede ændret sigÉn måned efter fødslen: Så meget har Christianes krop allerede ændret sig

Christiane Schaumburg-Müller og hendes rapperkæreste Liam O'Connor fik for omkring en måned siden et barn sammen, men det er svært at se på hende.

Bildstrecke im Grossformat »

Normalt kan man godt se på kvinder, at de lige har født. Men som L.O.C. rapper var det 'ikke sådan det sku' gå. Christiane Schaumburg-Müller har nemlig allerede sluppet de overskydne kilo, tyder alt på.

Et barn som Constantin, som han hedder, sætter ellers normalt sine spor på morens krop, men hun har nu delt et par nye billede af sig selv på sin Instagram.

Christiane går imod L.O.C.'s vilje og uploader baby-billede: Se lille Constantin
Christiane går imod L.O.C.'s vilje og uploader baby-billede: Se lille Constantin

Og her er det meget svært at se, at hun lige har født.

Iklædt en rød kjole poserer hun elegant i profil, og det er meget svært at forestille sig, at der for blot en måned tumlede en lille dreng rundt i hendes mave.

Til det ene billede, som du kan se HER, skriver hun, at hun nærmer sig sin normale størrelse igen.

Christiane afslører: På dette punkt har rollen som mor overrasket mig
Christiane afslører: På dette punkt har rollen som mor overrasket mig

'Såååå har ingen vægt hjemme af principielle årsager - men ifølge mit sidste besøg hos jordmoder havde jeg for 4 uger siden taget 20 kg på - siden da har jeg svedt sindsygt meget, tisset meget, spist gluten med en hånd og siddet meget i en sofa - kan stadig ik passe alle mine sko eller ringe.' skriver bloggeren, der især blev kendt efter tv-serien '2900 Happiness', og fortsætter:

'Men im back i min gamle tøj str, så de kasser der var pakket væk i 9 mrd kan nu se dagens lys igen!' skriver hun.

Christiane afslører på Instagram: Nu har hun født
Christiane afslører på Instagram: Nu har hun født

Parret fik lille Constantin den 25. september, afslørede hun dengang på Instagram. Det andet billede af hendes flotte profil, kan du se her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx