Af Tilde Liv Andersen - 11/03-17 21:02

Dansk skuespillerinde deler sit livs mest pinlige øjeblikDansk skuespillerinde deler sit livs mest pinlige øjeblik

Hun ville være sexet og lækker - og så gik det helt galt

Bildstrecke im Grossformat »

Den danske skuespiller Birgitte Hjort Sørensen har høstet stor anerkendelse efter hendes roller i Borgen og den internationale succes Game of Thrones.

Selvom hun i dag har en stor karriere, har hun dog ikke altid været selvsikker. I et interview med DR fortæller hun, at hun var meget usikker på sig selv, da hun var teenager.

Hendes krop var nemlig sent udviklet, og hun havde svært var at finde ud af alt, der handlede om drenge. På grund af hendes krops udvikling, havde hun masser af pushup-bh'er, der skulle kompensere for de manglende former. Ved en fest i folkeskolen gik det dog helt galt, da hun skulle imponerer en fyr, der hed Joachim.

DR får overrakt æres-Emmy for tv-serier i verdensklasse
DR får overrakt æres-Emmy for tv-serier i verdensklasse

I disse serier er der flest danske skuespillere
I disse serier er der flest danske skuespillere

»Han var en følsom rod, og jeg ville gerne vise ham, at jeg kunne være lækker og sexet, så derfor fyldte jeg den ene af mine pushup-bh'er op med skumgummipuderne fra de andre, så det så ud som om, jeg havde en ordentlig barm«, fortæller hun til DR.

Men som nogen måske kan regne ud, så gik det helt galt. For da Birgitte indtog dansegulvet, røg de mange skumgummipuder fra bh'en nemlig ud, så hele brystpartiet lå på gulvet.

Dansk komiker medvirker i 'Game Of Thrones'
Dansk komiker medvirker i 'Game Of Thrones'

Hun beskriver den dag, som den mest pinlige episode i hendes liv.

For et øjeblik, har hun sat skuespillerkarierren i baggrunden. Birgitte Hjort Sørensen skal nemlig være vært for det nye program 'Flashback', der sendes på DR1 lørdag aften.

LÆS OGSÅ: Endnu en dansker lander Hollywood-rolle

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx