Af - 28/08-14 11:33

Infernal åbner Danmarks største natklubInfernal åbner Danmarks største natklub

X Factor-dommer Lina Refn og hendes partner i Infernal Paw Lagermann gør klar til at åbne Danmarks største natklub i det tidligere Skt. Gertruds Kloster i København

storybild

De to Infernal-partnere Lina Refn og Paw Lagermann, der hovedsageligt har lavet musik til alverdens natklubber, åbner nu deres egen natklub. (Billede: Gregers Tycho, Polfoto)

Snart er Remeé ikke eneste X Factor-dommer med egen natklub.

Lina Refn og hendes Infernal-partner Paw Lagermann, der har solgt over 1.7 millioner plader og singler i hele verden, fik i denne uge bevillingsnævnet i Københavns tilladelse til at åbne Danmarks største natklub på cirka 2.000 kvadratmeter i den tidligere legendariske restaurant Sankt Gertruds Kloster på Hauser Plads i København.

Paw og Lina fra Infernal: 'Nu laver vi hetero-musik'
Paw og Lina fra Infernal: 'Nu laver vi hetero-musik'

Infernal ejer mere end halvdelen af stedet, som de hen over forår og sommer har brugt til diverse events. Paw Lagermann lover, at der ikke bliver spillet deres egen musik på stedet, når det åbner senere på året, “for det hører vi rigeligt af til hverdag.”

- Nu har Lina og jeg jo mest lavet musik - derfor er det her et forsøg på at slå vingerne ud og prøve noget helt andet. Det bliver ikke nogen Infernal-klub - og Lina og jeg kommer ikke til at være der hver aften. Vi har jo begge små børn, så selv om vi nok kan feste, skal det jo koordineres, når vi går ud, siger Paw Lagermann.

Lina Rafn: Jeg ville dø for at have et hus med have
Lina Rafn: Jeg ville dø for at have et hus med have

Infernal-fan om 'X Factor'-brøler: Det var så piinligt
Infernal-fan om 'X Factor'-brøler: Det var så piinligt

De har i øvrigt fået en fem bevilling til alle ugens dage.Københavns Kulturborgmester Carl Christian Ebbesen synes, at det er et “Spændende projekt, der for håbentligt kan flytte noget af nattelivet og den støj som følger med væk fra Vestergade og Gothersgade,” siger han til metroxpress.

Stedet hedder foreløbig Klosteret, mens Paw og Lina leder efter de rigtige partnere.

- Det er mest mig, der har gået herinde og leget med lydanlæg og isolering, mens Lina lavede X Factor. Jeg har også været oppe og tale med naboer for at sørge for, at vi er på god fod med dem, siger Paw Lagermann.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Ny bekymring for Hareide: Endnu en...
bt.dk
Så du detaljen ved Pione Sistos...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx