Af - 21/01-14 10:14

Clooney lover hævn over frække værterClooney lover hævn over frække værter

Skuespillerens hang til unge damer var omdrejningspunktet for en joke ved Golden Globe-uddelingen. Nu er det 'payback time'.

storybild

Det var ikke kun George Clooneys mange dame-bekendtskaber, Tina Fey og Amy Poehler jokede med. Leonardo DiCaprio var lettere befippet, da han gik på scenen, øjeblikket efter værterne havde bedt publikum om at give ham den samme varme velkomst, som 'enhver supermodels vagina giver ham'. (Billede: Polfoto/AP)

George Clooney er kendt som lidt af en mester, når det gælder practical jokes. Og de næste, der bliver ofre for hans ekspertise, kan meget vel være Tina Fey og Amy Poehler.

De to skuespillerinder var værter ved Golden Globe-uddelingen for halvanden uge siden, og her omtalte de 'Gravity' som 'en film, der handler om, hvordan George Clooney hellere vil svæve ud i intetheden end at tilbringe mere end 20 minutter sammen med en kvinde på sin egen alder'.

10 dejligt akavede øjeblikke fra Golden Globe
10 dejligt akavede øjeblikke fra Golden Globe

Den 52-årige skuespiller, der er kendt for at date skønheder, der er en del yngre end ham, var ikke selv til stede til prisuddelingen, men han har hørt, at han var omdrejningspunktet i en af de sjove damers mange bidske jokes.

- Det er en godt gennemarbejdet joke – det sætter jeg pris på, siger stjernen til Access Hollywood, men lover samtidig hævn over sine to kolleger.

Clooney sviner Hollywood-kolleger til
Clooney sviner Hollywood-kolleger til

- De har vækket bjørnen. Uha, de har vækket bjørnen. Jeg vil ikke gøre Amy og Tina bange – de skal slet, slet ikke være bange – men de har vækket bjørnen, lød det videre fra George Clooney.

Det er ikke første gang, han blive brugt i en joke af Golden Globe-værterne. Da Tina Fey og Amy Poehler var værter sidste år, var de også begge nomineret til en pris. Da Amy Poehlers navn blev råbt op, klippede kameraet til komikeren, som sad på skødet af George Clooney, der serverede champagne og kiggede hende dybt i øjnene.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Annette Heick: Jeg hader at indrømme...
bt.dk
Langt fra VM-form: Bendtner får hård...
bt.dk
Afrikaneres vilde VM-drøm: Vil bruge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx