Af Nadia Guldbæk Welch - 11/03-18 15:40; Opdateret: 11/03-18 15:53

Nyforelsket Paradise-par afslører: Sådan fandt vi sammenNyforelsket Paradise-par afslører: Sådan fandt vi sammen

De har allerede fortalt, at det skete efter, de kom hjem fra hotellet.

storybild

Forelskelsen blomstrer i den grad mellem Mathias og Trine. (Billede: TV3)

De fleste seere af TV3-programmet Paradise Hotel er nok ikke i tvivl om, at Mathias på kort tid fik et rigtig godt øje til den smukke Trine nede på hotellet.

Parret stod lige inden premieren frem som kærester, hvor de også fortalte, at de først fandt sammen efter, de kom hjem fra deres ophold på hotellet i Mexico. Og hvordan de lige fandt ud af, det skulle være de to, løfter Mathias nu sløret for.

»Jeg har faktisk ikke tænkt mig at sige så meget med hotellet, for det har været på godt og på ondt. Man er nok ikke i tvivl om, der er en af os, der har et godt øje til den anden, og jeg vil ikke røbe noget, det må vi se. Efter jeg kom hjem, fandt jeg ud af, jeg var blevet rigtig glad for Trine. Så der tænkte jeg, at jeg skulle være kærester med hende, så det spurgte jeg hende om, efter jeg ligesom følte, at signalerne var der,« siger han i et interview med Realityportalen.

Trine fortæller, at hun også var blevet meget glad for Mathias, og derfor var hun ikke i tvivl, da han spurgte, om det skulle være de to. Der er dog ifølge Mathias også en grund til, at parret ikke fandt sammen før på trods af at kemien i den grad var der.

For livet på hotellet og hverdagen derhjemme er to helt forskellige ting, og derfor var det først efter hjemkomsten, de for alvor kunne mærke, hvor glade de var for hinanden, og at der var tale om noget ægte.

Parret fortæller desuden, at afstanden ikke er noget problem. For selvom Mathias bor i Odense og Trine bor i Aarhus, prioriterer de at se hinanden.

Og de to turtelduer er da heller ikke i tvivl om, hvad de faldt for hos hinanden, fortæller de i interviewet med Realityportalen.

For mens Trine er den 'sødeste pige', Mathias nogensinde har mødt, så faldt Trine for det faktum, at Mathias altid har behandlet hende godt, ligesom hun beskriver ham som værende rigtig sjov og 'aldrig kedelig'.

Hvorvidt parret begyndte at have en seriøst flirt på hotellet, må tiden vise. Da sæsonen først lige er startet, er det selvsagt begrænset, hvor meget Mathias og Trine kan og må afsløre om, hvordan romancen startede.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx