03/03-18 11:22

Kæresten skuffet over Khloé Kardashian: Frygter for babyens livKæresten skuffet over Khloé Kardashian: Frygter for babyens liv

Kæresten er langt fra tilfreds med realitystjernen, der er otte måneder henne i graviditeten.

storybild

Af: Jonas Sand, Realityportalen.dk

Khloé Kardashian bliver inden længe mor for første gang, men den højgravide realitystjerne skabte for nylig stort postyr blandt de mange folk, der følger hende på de sociale medier. Her fortalte hun nemlig, at hun varr rejst til Japan sammen med søstrene Kim og Kourtney, og en lang række folk mente, at det var uforsvarligt af hende at tage på den lange rejse som højgravid.

SE BILLEDET: Kim Kardashian viser Chicago frem for første gang

Det er dog ikke kun Kardashian-søsterens følgere, der er utilfredse med hende. Det samme er hendes kæreste, basketballspilleren Tristan Thompson, nemlig, hvis man skal tro Radar Online, der har talt med en kilde tæt på parret.

»Khloe har flere gange fået at vide, at hun skal slappe af, men hun insisterede på at rejse til Tokyo med sine søstre for at lave promovering,« siger den anonyme kilde, der også afslører, at søstrene filmer til den kommende sæson af 'Keeping Up With the Kardashians', mens de opholder sig i den japanske storby.

»Tristan er bare syg af bekymring lige nu. Han føler, at hun har bragt babyens liv i fare ved at flyve så langt væk – især fordi det ikke er unormalt for kvinder at gå for tidligt i fødsel.«

Khloe Kardashian er otte måneder henne i graviditeten, og ifølge E! News har realitystjernen det godt og glæder sig til tilværelsen som mor. Hun er dog også nervøs for, hvordan selve fødslen kommer til at gå.

LÆS OGSÅ: WOW: Kan I kende Kim Kardashian som 17-årig?

LÆS OGSÅ: Kylie Jenners bror: Jeg vidste ikke, hun var gravid

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Mette Frederiksen, du må aflive et...
bt.dk
Nadia Shila sagsøger hospital:...
bt.dk
Efterforskerne jagter drabsmand:...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx