Af Silla Bakalus - 01/05-18 14:42

Royal ekskæreste chokerede med detaljer om det britiske kongehus: Nu forklarer broderen motivetRoyal ekskæreste chokerede med detaljer om det britiske kongehus: Nu forklarer broderen motivet

Afsløringerne af slibrige detaljer om livet indenfor murene i det britiske kongehus, har ikke gjort den tidligere kæreste til lady Gabriella Windsor voldsomt populær. Nu har hans bror vendt sig mod ham.

storybild

Den stille lady Gabriella Windsor er havnet i pressens fokus, efter at hendes ekskæreste har beskrevet detaljer om deres privatliv i en artikel. Her ses Gabriella Windsor, der er medlem af det britiske kongehus, ved Pippa Middletons bryllup. (Billede: JUSTIN TALLIS)

»Jeg finder det ret sygt, at han skriver denne artikel få uger før det royale bryllup. Det er helt sikkert en opmærksomhedsskabende ting fra én, som er røget ud af de højere kredse«.

Sådan fortæller Shehryar Taseer til den britiske avis The Mail on Sunday, efter hans halvbror, Aatish Taseer, i en artikel i magasinet Vanity Fair har afsløret chokerende detaljer om sit tidligere kæresteforhold til lady Gabriella Windsor, der er medlem af det britiske kongehus.

Aatish Taseer, der er forfatter og journalist, har selv skrevet artiklen, hvor han blandt andet påstår, at han sammen med den blonde skønhed, som han var kærester med fra 2003 til 2006, tog ecstasy på de kongelige slotte, og at parret svømmede nøgne rundt i dronning Elizabeths pool.

Gabriella Windsor er datter af prins Michael af Kent, der er fætter til dronning Elizabeth. Ligesom Elizabeth er han barnebarn til den tidligere britiske konge George V og dronning Mary.

Prins og prinsesse Michael af Kent, der begge ses yderst til venstre, har nære relationer til dronning Elizabeth.   (Billede: CARL COURT)

Selv om han ikke er den nærmeste slægtning, så opfattes prinsen og hans familie alligevel som medlemmer af den kongelige familie. Og de har også en fem-værelses lejlighed på Kensington Palace.

Gabriella Windsor selv er kendt for at være stille og holde sig ude af pressens søgelys, men hendes familie er velkendt af pressen, da især hendes mor, den tjekkiske baronesse Marie Christine von Reibnitz, der nu bærer titlen prinsesse Michael af Kent, har stået for sin del af skandaler. Blandt andet har prinsessen, der er datter af en naziofficer, flere gange gjort sig uheldigt bemærket med ytringer, som af mange blev opfattet som racistiske.

I artiklen i Vanity Fair antyder Aatish Taseer, at mange kongelige er nazister ved at skrive, at 'de kongelige og nazister hænger sammen som blinis og kaviar'.

Prinsen og prinsessen af Kent har ikke villet kommentere oplysningerne i Aatish Taseers artikel, men ifølge Daily Mail oplyser flere personer tæt på Gabriella Windsor og den kongelige familie anonymt, at de anser det, som ekskæresten har gjort som 'unødvendigt ondskabsfuldt'.

Shehryar Taseer, 42, der selv har mødt den nu 37-årige Gabriella Windsor, mens hun var kærester med hans halvbror, har kun gode ting at sige om hende.

Det samme er ikke tilfældet, når det kommer til hans halvlillebror, som han mener har for vane at overdrive. Han undrer sig ikke over, at broderen kommer med afsløringerne så kort tid før det royale bryllup mellem prins Harry og Meghan Markle.

»Det er præcis sådan, han er. Det er præcis, hvad jeg ville forvente, at han ville finde på,« siger halvbroderen, der mener, at broderen har gjort det i desperation for ikke at blive glemt og forsvinde helt ud af spotlyset.

Mens Aatish Taseer var kærester med Gabriella Windsor, troede mange, at forholdet ville resultere i et ægteskab. Han var angiveligt helt indenfor i varmen hos hendes forældre, hvorfor han også fik det nære kendskab til livet på de kongelige slotte.

Både Gabriella Windsor og Aatish Taseer har dog i dag fundet kærligheden hos andre. Mens Gabriella Windsor gennem tre år har været kærester med rugby-spilleren Tom Kingston, så har 36-årige Taseer giftet sig med advokaten Ryan Lewis, skriver Daily Mail. Parret bor på Manhatten og Taseer har markeret sig som fortaler for homoseksuelles rettigheder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael Rasmussen indrømmer: Jeg var...
bt.dk
'Kæmp eller tilslut dig': Danske...
bt.dk
Elon Musk om Tesla-problemer: 'Det...
bt.dk
30 år gammel mordgåde kan endelig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx