Af Lars Dinesen - 05/03-18 17:24; Opdateret: 05/03-18 20:48

Emma Watson flasher tatovering med stavefejl til Oscar-festEmma Watson flasher tatovering med stavefejl til Oscar-fest

Det må bare ikke ske.

storybild

Her ses skuespillerinden Emma Watson til Vanity Fairs Oscar-fest. (Billede: DANNY MOLOSHOK)

Den britiske skuespillerinde Emma Watson viste en markant stavefejl frem under festlige omstændigheder, da filmbrancen fejrede sig selv til den årlige Oscar-fest natten til mandag, dansk tid.

Det skriver britiske Daily Mail.

Den 27-årige Harry Potter-skuespillerinde Emma Watson dedikerede et fremtrædende stykke af sin hud på underarmen til sin hjertesag, men noget tyder på, at det er gået lige vel stærkt, da den unge Hermione-skuespillerinde bestilte dekorationen til den store dag. Heldigvis er der tale om en midlertidig tatovering, melder det britiske medie.

Helt kort består skriften på skuespillerindens arm blot af de to ord 'Times Up,' der også er navnet på en feministisk bevægelse, der vil gøre op med seksuelle overgreb i filmbranchen. På mange måder har tiltaget meget til fælles med #metoo-bevægelsen, der blev udløst af flere kvinder, der angiveligt skal have lagt krop til overgreb fra den amerikanske filmproducent Harvey Weinstein.

Den korrekte engelske stavemåde burde dog have været med en apostrof lige før s'et i Times.

Her ses et billede af tatoveringen. (Billede: DANNY MOLOSHOK)

Meget lig sin rolle i Harry Potter-filmene, så har Emma Watson en god uddannelse med sig i bagagen. Hun er uddannet fra Brown University, der er en del af eliteuniversetsgruppen 'Ivy League'. Ironien i den simple stavebøf er ikke tabt på brugere på det sociale medie Twitter. Her er man ikke sen til at fremhæve Watsons bachelor i engelsk litteratur.

Det er ikke første gang, at Emma Watson har eksperimenteret med at smykke sig med midlertidige tatoveringer. Tilbage i 2010 fik hun skrevet ordene 'Mother Lover' på overarmen på den britiske Glastonbury-festival.

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne har mistet sin kæreste ejendel: Nu beder hun fans om hjælp

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
BT-journalist udsat for...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx